1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bahadıroğlu Pazar Demokrasi Meydanında tarih dersi verdi
Bahadıroğlu Pazar Demokrasi Meydanında tarih dersi verdi

Bahadıroğlu Pazar Demokrasi Meydanında tarih dersi verdi

Pazar'da Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara konferans veren Pazarlı tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu, darbeler ve Türk Tarihi ile ilgili ilginç tespitlerde bulundu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar’da Demokrasi Nöbeti 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olarak ismi değişen Meydan Parkında devam ediyor.

bahadiroglu1.jpg

Çok sayıda katılımla gerçekleşen programa Pazarlı tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu, konuşmacı olarak katıldı.

bahadiroglu2.jpg

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Kaymakam Selçuk Aslan’ın konuşmasından sonra mikrofonu alan Bahadıroğlu, Pazarlı hemşehrilerine darbeler ve Türk Tarihi üzerine açıklamalarla dolu bir konferans verdi.

bahadiroglu3.jpg

Türklerin kendinden bir lider bulduğunda önünde kimsenin duramayacağı bir millet olduğuna vurgu yapan Bahadıroğlu, 1071 Malazgirt Zaferi ile Anadolu’ya Alparslan ile giriş yaptıklarını ve şanlı tarihin hep İslam’a hizmet ile geçtiğini söyledi.

bahadiroglu4.jpg

En son Osmanlı’nın, yıkılıp ortadan kaldırılarak zengin coğrafyadan çıkarılması için emperyalist devletlerin birlik olup kısmen başarıya ulaştıklarını söyleyen Bahadıroğlu, 15 Temmuz’da da aynı zihniyetin devreye girmek istediğini, ancak milletin lideri ile kenetlenmesi neticesinde bu planların yok edildiğini söyledi.

bahadiroglu5.jpg

İşte Pazar’daki son demokrasi nöbetinden görüntüler ve Bahadıroğlu’nun konuşmasından geniş bir özet:

bahadiroglu6.jpg

bahadiroglu7.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum