1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bak, Rize'nin 4. milletvekili olacak
Bak, Rize'nin 4. milletvekili olacak

Bak, Rize'nin 4. milletvekili olacak

AK Parti'den İstanbul Milletvekili seçilen Rize Pazarlı Osman Aşkın Bak, Bakan Yazıcı ve diğer 2 Rize milletvekiliyle birlikte memleketine katkı yapacağını söyledi.

A+A-

TBMM’de gazeteci yazar B. Ali Kavalcı’ya konuşan, AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak, “İki dönem güreş federasyonu başkanı olarak görev yaptım. Bu dönemde tabiri yerindeyse Türk güreşini yeniden ayağa kaldırdık. 2010 yılında Moskova’da yapılan Dünya Güreş Şampiyonası’nda Çaykurspor kulübünde yetişen ve Çaykur’da çalışan hemşerimiz Selçuk Çebi, Dünya Şampiyonluğu gururunu ülkemize ve milletimize yaşattı. Bundan sonra da güreşte çok önemli şampiyonluklar almaya devam edeceğiz. Çeşitli alanlardaki yoğun görevlerime rağmen, Rize’den, Pazar ilçemden, köyüm Derinsu’dan hiç kopmadım. Her yıl birkaç defa ilçeme ve köyüme gelirim. Artık sadece İstanbul’un değil Rize’nin ve Pazar ilçemin de vekili olarak memleketime hizmet için, sayın bakanımız ve diğer iki milletvekili arkadaşımla hizmet vermek için daha çok geleceğim.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum