1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bak, baba ocağı Pazar'da yatırımları denetledi
Bak, baba ocağı Pazar'da yatırımları denetledi

Bak, baba ocağı Pazar'da yatırımları denetledi

Rize milletvekili ve eski Gençlik ve spor Bakanı Osman Aşkın Bak hafta sonu baba ocağında yatırımları denetledi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar’da devam eden yatırımları inceleyen Rize milletvekili ve eski Gençlik ve spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ilgililerden bilgi aldı.

bak1-039.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa AK Parti ilçe başkanı Nurettin İnce, Ak parti ilçe başkan yardımcıları Recep Üst ve Süleyman Kesimal ile ilgili kurum amirleri ve yüklenici firma yetkililerinin de hazır bulunduğu incelemelerde Milletvekili Bak, yatırımların kısa sürede eksiksiz şekilde tamamlanıp Pazarlıların hizmetine açılacağını söyledi.

bak2-040.jpg

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce ise çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sayın vekilimiz ve eski Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak Bey Rize milletvekili olduğu 2015 yılından bugüne kadar zaman buldukça her hafta sonu Rize ilimize ve baba ocağı ilçemiz Pazar’a bölgeye gelerek incelemelerde bulunmaktadır. 24 Haziran seçimlerinde de beyan ettiğimiz gibi ilçemizde yeni ihaleleri edilen; Gençlik Merkezi binasının yapımı, Pazarspor Kamp ve Eğitim Merkezi, Hemşin Dere Islahı ve Rekreasyon Projesi, Yurt Binası dış cephe kaplama, Sivil Havacılık Anadolu Lisesi binasının yapımı, Yüzme Havuzu ve Halı Saha Yapımı Projelerini yerinde denetleyerek bilgi aldı. Yatırımları yerinde inceleyen vekilimiz, yüklenici firma yetkililerinden ayrıntılı bilgi alarak başlanan işlerin sürelerinde bitirilerek teslim edilmesini ve ilçeye geldiği zamanlarda ziyaretlerinin ve denetimlerinin süreceğini beyan etti. Sayın vekilimiz, seçildiği 2015 yılından günümüze Pazar teşkilatı olarak ortaya koyduğumuz her projemize ve çalışmalarımıza tam destek vermiştir. Pazar ilçe teşkilatı olarak 24 Haziran seçimlerinde de kamuoyuna açıkladığımız gibi ilçemiz için 34 proje hazırlanmış bunun 26 tanesi hayata geçirilmiş ihaleleri yapılmış 4 projemiz yer tahsisleri yapılmış ihaleleri yapılacak ve geriye kalan 4 projemizin de çalışmaları devam etmektedir. İlçemizdeki çalışmalar teşkilatımıza bağlı Belediye başkanımız, belediye meclis üyelerimiz ve köy yatırımları il genel meclis üyelerimizce takip edilerek uyum içinde yürütülmektedir. Pazar halkının bizlere güvenmesini isterken, ülkemizin her gün bir saldırı ile karşı karşıya kaldığı bugünlerde birlik beraberlik içinde hareket etmemiz ve düşmanlarımızı sevindirmemiz gerekmektedir. Pazar ilçemiz için ne yapılacaksa Pazar’da yaşayan ve Pazarın havasını soluyan Pazar halkı ile beraber yapmamız gerektiğine inanan bir anlayışa sahibiz, misyon olarak da insan ve millet odaklı bir anlayışı benimsemiş partinin mensuplarıyız. Pazar halkının bizlere desteğini esirgemeyeceğini ve birlikte yürüyeceğimize inancım tamdır. İlçemize hazırlamış olduğumuz projelerimizde yanımızda bulunan ve desteğini esirgemeyen başta cumhurbaşkanımıza, siyası büyüğümüz ve ağabeyimiz Hayatı Yazıcı Bakanımıza pazarımızın evladı Bakanımız Osman Aşkın Bak ve milletvekilimiz Muhammed Avcı beye ve emeği geçen eski milletvekillerimize, Rize il başkanımız ve ekibine Pazar halkı adına teşekkür ediyorum.”

4-1-hemsin-dere-islahi.jpg

yurtmudurlugu3.jpg

13-1-spor-genclik-merkezi.jpg

15-1-sivil-havacilik-meslek-lisesi.jpg

16-2-ocak-koyunde-yuzme-havuzu.jpg

24-1-pazar-spor-saha-ve-kamp-yapimi.jpg

bak9-010.jpg

bak10-013.jpg

bak11-008.jpg

bak12-006.jpg

bak11-008.jpg

bak10-013.jpg

bak9-010.jpg

Übak13-004.jpg

bak14-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum