1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bak, Pazar'da STK'ları dinledi
Bak, Pazar'da STK'ları dinledi

Bak, Pazar'da STK'ları dinledi

Pazar'da TSO'nun düzenlediği toplantıya katılan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, ilçedeki STK başkanlarıyla bir araya gelerek şehrin sıkıntıları ve devam eden çalışmalar ile geliştirilecek projeler konusunda bilgi alışverişinde bulundu

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar53 - Pazar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği istişare toplantısına katılan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla bir araya gelerek ilçenin sıkıntıları ve devam eden çalışmalar ile geliştirilecek projeler konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

bak2-046.jpg

Rize Milletvekili ve eski Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla Pazar TSO Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ile ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının başkanları iştirak etti.

neset-001.jpg

Açılış konuşmasını yapan Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır, ilçenin gelişmesi noktasında el ele verip çalışmak gerektiğini söyleyerek, “Sayın bakanımızın da destekleriyle; projelerin hızlandırılması, eksiklerimizin tamamlanması, geleceğe dönük arayışlarımızın çeşitlendirilmesi noktasında böyle bir toplantı tertipledik. İlçemize yapılan yatırımların farkındayız. Havalimanı projesinin devamında özellikle bu alanda bir organize sanayi bölgesi kurulması teklifimiz oldu. İlçemizdeki işsizliği tamamen ortadan kaldırabilecek bu projeye destek bekliyoruz. Belediyemize de her zaman destek olmaya hazırız. ” dedi.

bak1-047.jpg

STK başkanlarının istek ve eleştirilerini dinleyen Rize Milletvekili ve eski Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise not alarak yaptığı açıklamada, çalışmaları en ince noktasına kadar takip ettiklerinin altını çizerek; doğalgaz çalışmaları, sahil dolgu projesi, millet bahçesi projesi, kentsel dönüşüm çalışması, eğitim yatırımları ile ilgili bilgiler verdi. 

bak3-043.jpg

Birebir her konuyu dile getirmediklerini ancak bakanlıklarda hızlı bir trafikle çalıştıklarını ifade eden Bak, “Bölgemize, ilçemize daha çok yatırım gelmesi noktasında bakanlıklar nezdinde takiplerimizi yapıyoruz. Her ne kadar pandemiden kaynaklı sıkıntılar yaşansa da biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstişarelerimiz devam ettirerek çalışmaları hızlandıracağız.” diye konuştu.

bak4-036.jpg

Haberin videosu:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
27 Yorum