1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. BAK VE AYAR SEÇİM ÇALIŞMALARINI DEVAM ETTİRDİ
BAK VE AYAR SEÇİM ÇALIŞMALARINI DEVAM ETTİRDİ

BAK VE AYAR SEÇİM ÇALIŞMALARINI DEVAM ETTİRDİ

Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

A+A-

Ziyaretlerine Rize şehir merkezi ve Gündoğdu mahallesinde devam eden Ayar; esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak ise Ardeşen ve Fındıklı’da ziyaretlerine devam etti. Ardeşen’de seçim irtibat bürosunun açılışını yaptıktan sonra halk eğitim merkezinin düzenlemiş olduğu el sanatları sergisinin açılışını yaptı. Sonrasında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret ederek sporculara başarılar diledi.

ayar2-001.jpg

TÜRKİYE’DE HER ALANDA BÜYÜK YATIRIMLAR

Ak Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, ulaşımdan sağlığa, eğitimden turizme kadar Türkiye’nin Ak Parti döneminde büyük bir ilerleme sağladığını kaydederek, “Türkiye Ak Parti iktidarları döneminde her alanda büyük ilerlemeler sağlamıştır. Bu manada Rize’mizde de gereken yatırımlar yapılmıştır. Yeni okullar, üniversite, yollar ve daha yapılma aşamasında olan birçok proje vardır. Vatandaşlarımızın arasında olarak onların taleplerini dinliyoruz. Çalışmalarımıza onların görüşleri ışığında yön veriyoruz” diye konuştu.

bak-001.jpg

YÖRESEL EL SANATLARI VE TURİZM ORTAK PAYDADA GELİŞECEK

Osman Aşkın Bak, el sanatları sergisinin açılışında yapmış olduğu konuşmada, “Burada geliştirilen ve kursiyerlerimiz tarafından öğrenilen el sanatlarının, yöreye has dokumaların sergilenmesinin büyük önem arz ettiğini düşünüyorum. Üretilen ürünlerin turizmle beraber gelen turistlere satılabilecek vatandaşlarımızın bundan gelir elde edebilecektir. Üreten bir toplum olma yolunda bu tür faaliyetler çok büyük bir önem arz ediyor” dedi.

bak2-001.jpg

ayar1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum