1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. BAK'A İSTANBUL'DAN SÜRPRİZ DESTEK
BAK'A İSTANBUL'DAN SÜRPRİZ DESTEK

BAK'A İSTANBUL'DAN SÜRPRİZ DESTEK

Seçimlere 1 hafta kala İstanbul 2. Bölge'den Pazarlı Başkan ve arkadaşları, milletvekili adayı Osman Aşkın Bak'a manevi destek için ilçeye gelip destek programı düzenlediler.

A+A-

İstanbul Özel Halk Otobüsü Sahipleri ve İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı İsmail Yüksel, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak onuruna, Pazar Suada Otel’de bir dayanışma yemeği tertipledi.

bak8-003.jpg

Geniş bir katılımla gerçekleşen toplantıya hemen her kesimden isimler davet edilirken, STK temsilcileri ve muhtarların yanısıra Çaykur Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu ve yardımcısı Süleyman Pınarbaş, İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar, aday adayları Dursun Güneş, Mustafa Babal, Faruk Üst, M. Mustafa Saymaz ve çok sayıda isim de salonda yerini aldı.

Programı tertipleyen Başkan İsmail Yüksel, İstanbul 2. Bölgede Pazarlı bir hemşehrileri olarak, Milletvekili Osman Aşkın Bak ile çok uyumlu ve faydalı çalışmalar yaptıklarına dikkat çekerek, “Bugün burada İstanbul’daki arkadaşlarımızla birlikte sayın vekilimize manevi destek için buradayız” dedi.

bak1-006.jpg

Vekil Bak’ı 15 yıldır tanıdığını ifade eden Başkan Yüksel, “Biz Sayın Vekilimiz Osman Aşkın Bak ile 4 sene birlikte çalıştık. İstanbul 2. Bölgede milletvekiliydi. Daha öncesi var; 15 senedir kendisini tanıyorum. Bizim özel halk otobüslerinden kaynaklı sorunlarımız vardı Türkiye’de 20 bin özel halk otobüsü var. 2 bin küsürü İstanbul’da bulunuyor. 3 milletvekilimiz 1 genel başkan yardımcımız; Osman Aşkın Bak, Metin Külünk, İsmail Safi ve Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık hanımefendi ile birlikte gerçekten büyük yol katettik. Arkadaşlar ben şunu gördüm; Osman Bey milletvekilimizin Rize’den aday gösterilmesi büyük bir şans. Bunu gözlerimle gördüğüm için, Sayın Cumhurbaşkanımızla, o zamanki başbakanımızdı, 2-3 kez birlikte oldum ve bu konuda kendisinin, Rize ve bütün ilçelerinde gerçekten faydalı olacağına inanıyorum. Bu vesileyle İstanbul’dan gelen arkadaşlarımızla manevi destek için buradayız. Kendilerine teşekkür ediyorlar. Osman Bey’in her konuda gerçekten duyarlı olduğunu biliyoruz. Torba yasada bizim lehimize çıkan yasayı gece saat 01,30’da mesaj atarak, ‘hayırlı olsun, işiniz görüldü’ diye bizi hatırlayacak kadar hassas birisidir. Sayın vekilimizle gerçekten yapacak çok işlerimiz var. Yine bıraktığımız yerden başlayacağız arkadaşlarımızla birlikte. Bir de Rize Milletvekili olarak geldiğinde, kendilerine Rize için geleceğiz. İlçeleri için geleceğiz. Onun için inşallah umduğumuz, düşündüğümüz gibi olur ve Rize vilayetinde, ilçelerimizde bundan önce aldığımız oyların daha yükseğini alırız. Güçlü bir şekilde sayın vekilimizi Ankara’ya gönderirsek bizim taleplerimiz, projelerimizin bir an önce çıkması için elimiz güçlü olur. Buna da inanıyorum” diye konuştu.

bak9-002.jpg

Düzenlenen organizasyon için Başkan Yüksel ve İstanbul’dan gelen arkadaşlarına teşekkür ederek mikrofonu alan AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ise yaptığı konuşmada, “İstanbul milletvekili olarak yaptığımız işlere bundan sonra Rize’de hemşehrilerimizle devam edeceğiz. Bu nazik organizasyon için sayın başkan ve İstanbul’dan memleketimiz Rize’ye kadar manevi destek için gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bugün burada her kesimden insanları görmekten mutluluk duyduk. Bizim davamız kendimiz için değil, milletimiz, geleceğimiz içindir.” ifadelerini kullandı.

bak4-006.jpg

Muhalefeti de eleştiren Bak, “Sokaklardan iktidar olmaya çalışıyorlar. 9 seçimde bu millet Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti'ye destek verdi, vermeye de devam ediyor. Bunu hep birlikte gördük. Bazı medya gruplarının attığı başlıklar var. Sayın Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını koyup, Mursi ile ilişkilendirerek, yüzde 52 ile gelen Cumhurbaşkanı hakkında idam kararı verildi diye manşet atıyorlar. Ama Cumhurbaşkanımız röportajında cevap verdi; 'Ben sizin bildiğiniz siyasetçilerden değilim. Ben manşetlerle gelmedim, manşetlerle gitmem' dedi. Ve ilave etti; 'Ben Rizeliyim, artı Kasımpaşalıyım' dedi. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında Kaçkar Dağları gibi dik durmamız lazım Rizeliler olarak. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 81 gibi bir oy oranıyla Türkiye birincisi oldu Rize. Bunun devam etmesi lazım. Biz buradan mesaj vermeliyiz. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyoruz demeliyiz. Yine 7 Haziran’da amacımız Rize’den yüksek oy almak. Hemşehrimiz, Rize’mizin göz bebeği değerli Cumhurbaşkanımıza destek vermemiz lazım.” şeklinde konuştu.

bak2-007.jpg

Rize’ye 11 yılda 9 katrilyon yatırım yapıldığını da kaydeden Bak, “Halen daha da yatırımlara devam ediliyor. Sadece havalimanı 600 trilyonluk bir yatırım. Ve gelecek yatırımlarla beraber burası tam bir turizm merkezi olacak. Biz siyasetçiler için önemli bir husus var. Yörenizden, bölgenizden aldığınız oy sizi güçlü kılıyor, elinizi güçlü kılıyor. İşte bunun için Rize’den, bu bölgeden alacağımız oyun yüksek olmasını istiyoruz. Tüm gücümüzle bu bölgeye hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerin destekleri bizim için bu anlamda çok önemlidir” dedi.

bak3-006.jpg

galeri.gif

video1.png


osmanaskin paylaşan: pazar53

bak6-004.jpg

bak5-006.jpg

bak10-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum