1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan, kestaneciyle pazarlık yaptı
Bakan, kestaneciyle pazarlık yaptı

Bakan, kestaneciyle pazarlık yaptı

Rize ziyaretinde bulunan Devlet Bakanı Faruk Çelik, çay ocağında çayını kendi doldurdu, kestaneciyle pazarlık etti. İşte Bakan'ın ilginç Rize gezisi:

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Devlet Bakanı Faruk Çelik Rize ziyareti sırasında girdiği bir çay ocağında içeceği çayı ocaktan bardağa kendisi doldurup, karşılaştığı bir kestane satıcısı ile kavrulmuş kestane almak için pazarlık etti.

AK Parti Rize Teşkilatı’nın Genişletilmiş Divan Toplantısı’na katılmak üzere Rize’ye gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, toplantı öncesi esnaf ziyaretlerinde bulundu.
25070
Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki iş yerlerini tek tek gezen Çelik, iş yeri sahipleri ve vatandaşlarla sohbet etti. Çelik girdiği bir çay ocağında çay içti. Çelik içeceği çayı ocaktan bardağa kendisi doldurdu. Çelik ayrıca bir kavrulmuş kestane satıcısından kestane aldı. Çelik 100 gram kestanenin 1.5 TL olduğunu duyunca kestaneci ile pazarlığa tutuşarak, “Bunun 100 gramı 1.5 TL ise gramı kaç para. Bakanız diye çok paramız mı var sanıyorsun ?” dedi.
25071
 Bakan ilk aldığı kestaneleri kendisini takip eden gazetecilere ikram etti. Çelik daha sonra AK Parti Rize İl Başkanlığı’nda partililer ile bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum