1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan Bak, Pazar'daki bayramlaşmaya katıldı
Bakan Bak, Pazar'daki bayramlaşmaya katıldı

Bakan Bak, Pazar'daki bayramlaşmaya katıldı

Pazar'da Kurban Bayramı dolayısıyla Belediye Binası giriş katında düzenlenen bayramlaşma törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Rize Valisi Erdoğan Bektaş da iştirak etti.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Kurban Bayramı dolayısıyla Pazar ilçesinde bayramlaşma töreni Pazar Belediye Binası giriş katında gerçekleştirildi.

bak2-029.jpg

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın da iştirak ettiği bayramlaşma törenine Pazar Kaymakamı Cevat Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Pazar İçe Başkanı Nurettin İnce, İl Genel Meclisi üyesi Rasim Çorbacı, İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Ali Ayvaz, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

bak1-028.jpg

Bayramlaşma sonrası toplu fotoğraf çekilirken protokol; emniyet, jandarma, devlet hastanesi ziyaretlerinde bulundu. Bayramlaşma etkinlikleri kapsamında şehit ailelerine de ziyaretler gerçekleştirileceği belirtildi.

bayram6-007.jpg

RİZE'DE KAVURMALI BAYRAMLAŞMA

 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, daha sonra TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın da katılımıyla, Rize Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. 

bayram1-007.jpg

Bayramlaşma programına TBMM Başkanı Kahraman ve Bakan Bak'ın yanı sıra Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekilleri, daire amirleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 

bayram2-007.jpg

Bayramlaşma töreninin ardından Rize Belediyesi tarafından hazırlanan kavurma ikramına geçildi. TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kendi elleriyle hemşehrilerine kavurma ikramında bulundu.

galeri.gif

bak3-028.jpg

bak5-021.jpg

bak4-023.jpg

bayram5-007.jpg

bayram3-007.jpg

bayram4-007.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum