1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan Bak, tahta arabaya bindi
Bakan Bak, tahta arabaya bindi

Bakan Bak, tahta arabaya bindi

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca Beldesi’nde yapılan Red Bull Formulaz yarışlarına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak katıldı.

A+A-

Birbirinden renkli görüntülere sahne olan yarışmada Bakan Osman Aşkın Bak’a Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Milletvekili Hikmet Ayar da eşlik etti. Yarışmalarda ünlü oyuncu Yunus Günçe de yer aldı.

formulaz1-004.jpg

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, beraberindeki protokol üyeleriyle tahta arabalara bindi. Bakan Bak, tahta araba ile kısa mesafede kaydı.

formulaz7-003.jpg

Bak, etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çocukluğumuzda böyle eğlenceler vardı. Keyif alıyorduk. Şimdi çocuklarımız hazır oyuncaklara biniyor ama onlara bunları öğretmemiz ve bu gelenekleri devam ettirmemiz lazım. Keyifli ve güzel bir eğlence. Organizasyon her geçen gün önem kazanıyor. Sponsor firmaya hem vadimizi hem de bölgemizi tanıttığı için teşekkür ediyorum’’ dedi.

formulaz2-003.jpg

Etkinlikte erkeklerde birinciliği Ahmet Gül, bu yıl ilk kez düzenlenen kadınlarda birinciliği Sündüz Özel aldı. Özel tasarım ödülünü ise İsmail Bayrak kazandı.

formulaz4-004.jpg

Etkinliğin bu yılki özel konuğu ünlü oyuncu Yunus Günçe idi. Yarışma sonrası düşüncelerini dile getiren Günçe, “Atmosfer şahane, bir defa isimden başlayan bir tatlılık var. Özünde eğlence var, her ne kadar bir yarışma olsa da. Her şey organik, çünkü insanı organik. Frensiz bir arabayla yarışmak büyük bir heyecandı. Bu başka bir yerde yaşayamayacağınız bir deneyim. Bu yarış Karadeniz insanının karakter özellikleriyle örtüşüyor. Hayatımın en keyifli günlerinden birini yaşadım” şeklinde konuştu.

formulaz3-004.jpg

Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, “Tunca beldesinde 9.’su yapılan Formulaz yarışları her yıl olduğu gibi yine görkemli bir şekilde geçiyor. Bundan sonraki süreçte etkinliği ulusal boyuta taşımak istiyoruz.” dedi.

formulaz6-004.jpg

Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ise “Tunca beldemizde her yıl olduğu gibi bu sene de Formulaz yarışlarını yapmış bulunmaktayız. Gördüğünüz gibi Türkiye’nin her yerinden beldemize insanlar yarışlar için geliyorlar. Bundan sonraki süreçte amacımız Formulaz yarışlarını ulusal düzeye taşımaktır” diye konuştu. 

vid1.jpg


Bakan Bak, tahta arabaya bindi paylaşan: pazar53

formulaz5-004.jpg

formulaz8-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız