1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan Çubukçu'yu ağlattılar
Bakan Çubukçu'yu ağlattılar

Bakan Çubukçu'yu ağlattılar

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Rize’ye gelen Devlet Bakanı Nimet Çubukçu Çayeli'nde yaşanan olay karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

A+A-

Çeşitli ziyaret ve bazı temaslarda bulunmak üzere Rize’ye gelen devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Ak Parti il binasını ziyaretinin ardından yakamoz restorana geçerek yemek yedi..Yemeğin ardından ilk önce çocuk yuvasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Buradaki incelemelerini bitiren Çubukçu, daha sonra şehit ailesini ziyaret etti.


 
Ziraat çay bahçesine geçen bakan Çubukçu, burada Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’den çay hakkında bilgiler aldı ve konuşmalarının üzerine bakan Çubukçu yeşil çay içti. Ayrıca Yüce’nin Bakan Çubukçu’ya anlamlıda bir hediyesi oldu ve içi çay dolu bir sandık armağan etti.
Buradaki temaslarının ardından Rize erkek yetiştirme yurdunu ziyaret etti burada da bir erkek öğrenci Çubukçu’ya şarkı söyledi.
Daha sonra Nimet Çubukçu Çayeli’nde bulunan Çayeli Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Ziyareti esnasında sık sık duygulu anlar yaşayan Bakan Çubukçu, merkezde bulunan hastalarla birebir ilgilendi.
Rehabilitasyon tedavisi gören Hasret Yetiş, Bakan Çubukçu’ya şarkı söyledi. Yetiş’in o esnada ağzından çıkan kelime Bakan Çubukçu’nun duygulu anlar yaşamasına sebep oldu. Genç, “Annemi istiyorum” dedi ve ortamda bulunan herkesi duygulandırdı. Bakan Nimet Çubukçu bu sözler üzerine Antalya’da bulunan anne Leyla Yetiş’i cepten aradı ve oğluyla konuşturdu. Konuşma sırasında bakan Çubukçu, koruması ve danışmanı gözyaşlarını tutamadı.
Daha sonra Bakan Nimet Çubukçu ve beraberindekiler Artvin’e hareket ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum