1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Bakan Eroğlu, hayran kaldığı boz ayı videosunu paylaştı
Bakan Eroğlu, hayran kaldığı boz ayı videosunu paylaştı

Bakan Eroğlu, hayran kaldığı boz ayı videosunu paylaştı

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğl'nun, “Artvin Şavşat Meydancık'ta fotokapanımıza takılan Bozayı... Ursus Arctos" ifadesiyle paylaştığı boz ayı videosu tıklanma rekoru kırıyor...

A+A-

Artvin'de Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından ormanlık alanlara yaban hayatının dökümünü çıkarmak için yerleştirilen foto kapanlarla yaban hayatı an be an kayda alınıyor.

Boz ayı, yaban domuzu, çengel boynuzlu dağ keçisi, çakal, vaşak, kurt, tilki gibi türlerin çokça bulunduğu bölgede hayvanların geçiş noktalarına konulan foto kapanlarla yaban hayatı envanteri çıkarılıyor.

Artvin'in Şavşat ilçesi Meydancık vadisinde foto kapanla görüntülenen boz ayının videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, şu ifadeleri kullandı: “Artvin Şavşat Meydancık'ta fotokapanımıza takılan Bozayı... (Ursus Arctos).

Yaklaşık 30 saniye süren görüntüde, 4 yaşlarında olan boz ayı önce etrafı çevreyi kontrol ediyor, daha sonra da bölgede bulduğu besinleri tüketerek kadrajdan çıkıyor.

işte o görüntüler


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız