1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Bakan Özak'dan TS çağrısı
Bakan Özak'dan TS  çağrısı

Bakan Özak'dan TS çağrısı

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, olaylı Sivas maçı sonrası yaşananlara tepki göstererek tüm camiayı göreve çağırdı.

A+A-

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Tahkim Kurulu'nun olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçı sonrası verdiği kararlara tepki göstererek, Trabzonspor camiasını göreve çağırdı.
Bayındırlık ve İskan Bakanı, eski Trabzonspor Başkanı Faruk Özak, Sivasspor maçı sonrası Futbol Federasyonu'nun izlediği yöntemin, Tahkim Kurulu'nun kararını geciktirerek, kamuoyunda Trabzonspor'un hakkı olmayan bir şekilde ödüllendirildiği yorumlarının yapılmasına çanak tuttuğunu belirterek, "Trabzonspor'un kimseden beklentisi yok, ne federasyon, ne Tahkim Kurulu. İş böyle uzatıldı, Trabzonspor'a haksızlık edildi. Hem federasyon hem Tahkim Kurulu hata yaptı" dedi.
Trabzonspor'un içine düştüğü bu tür krizlerden çıkması için oluşturulan kurulların harekete geçmesi gerektiğini belirten Özak, "Divan toplanmalı, Başkan Nuri Albayrak ve eski yöneticiler konuşmalı. Bu yönetime, 'işe yaramazsınız' diyeceğimize işe yarayacak projeler geliştirmeli. Yönetim sokaktan kendini koparmamalı. Trabzonspor haksız yere hak elde etmiş konumuna getirilmemeli. Çıkmalı ortaya, 'vereceksen ver cezanı' demeli. Bu kadar iş uzatılır mı?" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum