1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan Soylu, Karadeniz Valileri ile toplantı yaptı
Bakan Soylu, Karadeniz Valileri ile toplantı yaptı

Bakan Soylu, Karadeniz Valileri ile toplantı yaptı

İçişleri Bakan Süleyman Soylu başkanlığında Karadeniz Bölgesi Emniyet ve Asayiş toplantısında bölgeyle ilgili konular video konferanslı toplantıda değerlendirildi.

A+A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başkanlığında video konferans sistemi üzerinden Karadeniz Bölgesi Emniyet ve Asayiş Toplantısı gerçekleştirildi.

topl-001.jpg

Bİçişleri Bakan Yardımcıları Muhterem İnce, Mehmet Ersoy, Tayyip Sabri Erdil ve İsmail Çataklı, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Kendir, İller İdaresi Genel Müdürü Ali Çelik ve Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz'ın katılımıyla gerçekleştirilen Karadeniz Bölgesi Emniyet ve Asayiş Toplantısına, illeri temsilen; Rize Valisi Kemal Çeber’in yanı sıra Amasya, Artvin, Bayburt, Bolu, Çorum, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Karabük, Ordu, Samsun, Sinop, Trabzon, Tokat ve Zonguldak valileri ile bu illerin İl Jandarma Komutanları, İl Emniyet Müdürleri, Sahil Güvenlik Komutanları ve İl Göç Müdürleri de katıldı.  

Toplantıda güvenlik ve asayişe ilişkin hususlar başta olmak üzere illerde Valilikler koordinesinde yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ele alındı.

Rize Valisi Kemal Çeber, toplantıya ilişkin yaptığı kısa değerlendirmede; Karadeniz Bölgesi genelinde güvenlik altyapı hizmetleri, asayişe ilişkin konular ile yeni tip koronavirüs ile mücadele hususunda yerine getirilen çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız