1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan Yarımcısı Misbah Demircan memleketi Rize'de
Bakan Yarımcısı Misbah Demircan memleketi Rize'de

Bakan Yarımcısı Misbah Demircan memleketi Rize'de

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı, Beyoğlu önceki dönem Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, memleketi Rize'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı, Beyoğlu önceki dönem Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı makamında ağırladı.

msbh1.jpg

Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, Kültür Turizm ve Belediye çalışmalarını arttırma adına alternatif seçenekler konularında istişarelerde bulunuldu.

msbh2.jpg

Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları M. Aydın Bilsel, Kemal Genç, Turizm Komisyon üyesi Belediye Meclis üyeleri Hızır Dil, S. Fatih Kızıltan da katıldı.

msbh3.jpg

Memleketindeki programına Valilik ziyaretiyle başlayan Bakan Yardımcısı Demircan, Belediye Başkanlığı, İl Halk Kütüphanesi, AK Parti İl Başkanlığı ve Rize Kalesi Ziyaretinin ardından gerçekleştireceği esnaf ziyaretlerini tamamladıktan sonra akşam saatlerinde Trabzon’a hareket edecek.

msbh4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız