1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan Yazıcı memleketi Rize'de
Bakan Yazıcı memleketi Rize'de

Bakan Yazıcı memleketi Rize'de

61. Hükümetin Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Hayati Yazıcı, memleketi Rize’ye geldi.

A+A-

Ankara'dan uçakla Trabzon Havaalanı'na gelen Yazıcı, hemşerileri tarafından karşılandı.

Karşılamaya AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karşılamanın ardından Bakan Yazıcı beraberindekilerle birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı binasına geçti.

37927

Merkez İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Bakan Yazıcı, gerek seçim öncesi gerek seçim sonrası Rizelilerin kendilerine ve partisine göstermiş olduğu ilgiden memnun olduklarını söyledi.

37928

Yeni açıklanan hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı olduğunu belirten Yazıcı, "Beni bu göreve layık gören Sayın Başbakanımıza ve Rize halkına layık olmaya çalışacağım" dedi.

37929

Bu dönem çok daha yoğun çalışacaklarını vurgulayan Bakan Yazıcı, “İktidarı ve muhalefeti ile Türkiye’nin önünde çok önemli projeler var. Bunları gerçekleştirmek noktasında bir konsensüs sağlansın diye arzu ediyoruz. Herkes; belleğinde, kafasında, projesinde, programında, vizyonunda ne varsa ortaya koysun. Türkiye’nin kalkınmasını daha hızlı hale getirelim. Refah seviyesini daha fazla artıralım. Bunu birlikte yapalım. Bu anlamda da elbette ki biz parti olarak, iktidar sorumluluğunu üstlenmiş, Türk siyasi tarihinin en güçlü siyasi kadroları olarak üzerimize düşeni yaptık. Önümüzde önemli projeler var. Dünyada yaşanmış küresel krize rağmen AK Parti iktidarı Türkiye’yi sağ salim aldı bugüne getirdi. Açıklanan son rakamlarda en yüksek oranda büyümeyi gerçekleştiren partiyiz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılında dünyada on büyük ekonomi arasına Türkiye’yi getirecek bir irade ortaya koyuyoruz.” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum