1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan'dan heyecanlandıran havalimanı paylaşımı
Bakan'dan heyecanlandıran havalimanı paylaşımı

Bakan'dan heyecanlandıran havalimanı paylaşımı

Sosyal medya hesabından Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili heyecanlandıran bir paylaşımda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Çayeli'nden öteye bir havalimanı yapıyoruz. Az kaldı" ifadelerini kullandı.

A+A-

Rize halkının yıllardır hayali olan Rize-Artvin Havalimanı'nda gelişmeler artık tamamen gözle görülür hale geldi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın ardından Türkiye'nin ikinci dolgu üzerine inşa edilecek havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanına ilk uçak inişinin nisan ayında olması bekleniyor. Rize-Artvin Havalimanının 3 bin metre uzunluğunda 45 metrelik pisti, 265 metreye 24 metre 3 taksi yolu ve 300 metreye 120 metre, 120 metreye 120 metre 2 apronu olacak.

1642006594-e5f2d1.jpg

Bakan Adil Karaismailoğlu'ndan heyecanlandıran paylaşım
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun sosyal medya hesabından Rize-Artvin Havalimanı'nın fotoğrafını paylaştı. Bakan Karaismailoğlu'nun paylaşımı, havalimanında gelinen son noktayı gözler önüne serdi.
Karaismailoğlu paylaşımında, "Çayeli'nden öteye bir havalimanı yapıyoruz. Az kaldı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum