1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Bakın Türkiye'yi ne ilan ettiler!
Bakın Türkiye'yi ne ilan ettiler!

Bakın Türkiye'yi ne ilan ettiler!

Olacağı buydu. Bakın uluslararası örgütler Hrant Dink cinayetinin ardından Türkiye'yi nasıl bir ülke ilan etti.

A+A-

Olacakların başlangıcının ilk işaretleri yavaş yavaş belirmeye başladı. Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Türkiye'yi Dünya'nın 8. tehlikesi ilan etti.
Düşünün Dünyanın onca yerinde savaş varken Türkiye Hrant Dink'in öldürülmesiyle savaş içinde bile değilken Dünya 8. en tehlikeli ülkesi ilan edildi.
Tabii bu kadarla da bitmiyor Uluslararası Af Örgütü ise Türkiye'de şiddet ortamı olduğunu ilan etti.
TURİZM GELİRLERİ NE OLUR DERSİNİZ?
Şimdi Hrant Dink'i hedef gösteren kişiler Türkiye adına büyük mücadele ortaya koyduklarını sağda solda bas bas bağıran insanlar bu olanlardan sonra kendileriyle gurur duyuyor olacaklar tabii.
Döviz gelirlerinin büyük bölümünü turzimden elde eden Türkiye'ye kaç turist gelecek ve kaç dolar gelir elde edilecek? Tüm bunlar ışığında turizm gelirlerinden büyük bir darbe yiyeceğimiz kesin. Düşünün siz böyle ilan edilen bir ülkeden tatil yapmak istermisiniz? Tabi bu işin sadece ekonomik sonuçlarında sadece biri
SOYKIRIM YASALARI PEŞPEŞE GELİYOR
Olayın bir başka yönü ise Ermeni soykırımı tüm dünyada kabul ediliyor. Arjantin Meclis'inden sözde soykırım yasası geçti. Fransa sözde soykırımı inkar etmek bile suç sayılmak üzere. Ve soykırım yasası yakın bir zamanda ABD Kongresi'nde görülmeye başlanacak. Ve şimdiden kamuoyu oluşmaya bile başladı amerikan kamuoyunda.
GECE YARISI EKSPRESİ VE MUSA DAĞI'NDA 40 GÜN
Oliver Stone'un Gece Yarısı Ekspresi filminin etkilerini 10'larca yıl geçömesine rağmen, tanıtım için harcanan yüz milyonlarca dolar harcanmasına rağmen belli bir yaşın üzerindeki Avrupa'lı Amerika'lı gözünün önüne Türkiye denildiğinde bu film geliyor.
Ermeni lobisi Sylvester Stallone'yi şimdiden sözde Ermeni soykırımını konu alan film çekmeye ikna etti bile. Dink'in ölümünün ardından artık çekilmemesi sürpriz olur çünkü. Şimdi Dink'i tefe koyan, Türk düşmanı ilan eden, hedef gösteren kişiler bu film çekildiğinde, yeni bir Gece Yarı Ekspresi çekildiğinde ne diyecekler ayrı bir soru.. Aslında sesleri kulaklarda şimdiden çınlıyor..
TÜRKİYE SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMINI TANIMAK TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA
Bu arada yakın bir zamanda AB'ye üyelik için soykırımı kabul etmemiz yönünde karar çıkarsa hiç şaşırmamalıyız zira bunun için çabalar şimdiden başladı. Fransa'da Türklere olan yaklaşımı aşikar olan Sarkozy cumhurbaşkanı seçildiğinde yerine kim gelecek şimdiden belli. Sağ kolu Ermeni yasasını Meclis'ten geçiren Deveciyan. Deveciyan şimdiden AB ülkerine Türkiye'nin AB üyeliği şartlarından bir tanesi de sözde soykırımı tanıyan bir yasayı TBMM'den geçirilmesi için temaslarda bulunuyor.
Bu arada Türkiye'nin canını yakan 40 bin kişiden fazla vatandaşımızın ölümene neden olan ve terörü önlemek için Irak girme konusu da böylece gündemden düşmüş oldu. Cinayeti kimler, nasıl, ne amaçla, neden işledi! hiç önemli değil. Cinayetin en çok kimlerin ekmeğine yağ sürdüğü belli zaten. Ya da diyelim kahvede otururken aklına gelmiş bakkaldan da silah almış biri olsun. Ne olursa olsun tek bir gerçek var. O da bu suikastin bedelini milletçe ödeyeceğiz.
TAKDİR SİZ OKUYUCULARIN
Şimdi o hamaset konuşmalarıyla mangalda kül bırakmayan kişi veya kişiler biz milletçe bu bedelleri öderken vicdanlarında ne hissedecekler takdiri siz okuyucularımıza bırakıyoruz..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum