1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakırcı, 3 yılın hesabını verdi
Bakırcı, 3 yılın hesabını verdi

Bakırcı, 3 yılın hesabını verdi

Rize'de yapmadıkları ile değil de yaptıklarıyla tartışılan Belediye Başkanı Halil Bakırcı 3 yıllık icraatlarıyla kamuoyunun önüne çıktı, plaket dağıttı.

A+A-

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, belediyecilikte Türkiye'de en hızlı gelişen şehir ünvanı aldıklarını söyledi.
Rize'de 3. hizmet yılını dolduran Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle 3 yıllık çalışmalarını anlattı. Rize Valisi Kasım Esen'in de katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Halil Bakırcı, gelişim değişimin 3. yılında halk desteği ile başarıyı yakaladıklarını belirterek "Bu tarihe kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda doğru hizmet için doğru adım attığımıza inanıyorum. Bu üç yılda yapılan çok kapsamlı çalışmalarla ilgili olarak değerlendirmeyi halkın takdirine bırakıyorum. Rizemizde üç yıldır, hayatın her alanında kendi değerler sistemimizle uyumlu ama içinde yaşadığımız anın problemlerine çözüm üretmek adına, çağdaş, yenilikçi, modern ve yaşanabilir bir şehir için yüzlerce çalışma örneklerini meydana getirdik. Bu çalışmaların sonucunda ortaya çıkan eserleri bir bir hizmete dönüştürdük. Türkiye'nin belediyecilikte en hızlı gelişen şehri ünvanını aldık. Bu çalışmalarımızda temel ilkemiz, insan merkezli belediyecilik anlayışıdır" dedi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yaptıkları hizmetleri sıraladıktan sonra belediyenin hizmetlerinde kendilerine destek veren çok sayıda kişi ve kuruma teşekkür plaketi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız