1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakırcı, "Muhatabım Yılmaz'dır"
Bakırcı, "Muhatabım Yılmaz'dır"

Bakırcı, "Muhatabım Yılmaz'dır"

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, "Tertip komitesi adı altında Mesut Yılmaz adına açıklama yaptığını belirten şahıs muhatabım değildir" dedi.

A+A-

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yaptığı yazılı açıklamada eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın suçlamalarına gereken cevabı düzenlediği basın toplantısıyla verdiğini belirterek, “Hakkımdaki iddialara cevap vererek isnat edilen suçlamaları konusunda ispata davet ettim. Sayın Yılmaz da bu iddiaların gazetelerde yer aldığını ve eğer böyle bir tavır yoksa memnun olacağını söylemiştir. Kamuoyu önünde cereyan eden bu açıklamaların ardından tertip komitesi adı altında Mesut Yılmaz adına açıklama yaptığını belirten şahıs muhatabım değildir. Ses kaydı ile ortaya çıkan şahsın, işte belge ifadeleriyle kamuoyunu yanlış yönlendirme ve siyasi rant elde etme peşinde olduklarını görmekteyim. Yapmış olduğum konuşma Ak Parti teşkilat toplantısında yapılmış; otorite olduğumuz, her dönem seçim öncesinde siyaset cazgırı ve cambazlarının ortaya çıktığı, siyasi cambazlıkla tüm partilerden nemalananların bu dönemde eşit şekilde hizmet alacağı şeklinde idi. Ben yine şahsıma isnat edilen; siyasi partilerin afişlerini evlerine ve dükkânlarına asanlara hizmet vermeyeceğimi, onların suyunu keseceğimi, iş yerlerini yıkacağımı, vatandaşları tehdit ettiğimi hatta Halim Semiz adlı vatandaşın büfesini yıktığımı, ekmeğiyle oynadığımı beyan eden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın iddialarını ispata davet ediyorum.
Türkiye Cumhuriyetinin bir hukuk devleti olduğunu, tüm taraflara tekrar hatırlatıyor, kamuoyunun önünde cereyan eden tüm bu olayları Rizeli hemşerilerimin takdirine bırakıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
23 Yorum