1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakırcı, öğrencilerle fidan dikti
Bakırcı, öğrencilerle fidan dikti

Bakırcı, öğrencilerle fidan dikti

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Orman Haftası'nda, Özel Bilge Okulu öğrencileriyle, sahil dolgu alanındaki Yerel Bitkiler Bahçesi’nde fidan dikti.

A+A-

Rize Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ile Özel Bilge Okulları’nın ortaklaşa düzenlediği fidan dikimine Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Özel Bilge Okulları Müdürü Hamit Turna, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fahrettin Kaya, Özel Bilge Okulları öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Sahil dolgu alanında Rize Belediyesi tarafından tahsis edilen Yerel Bitkiler Bahçesi’nde daha önce birçok bitkinin dikimi gerçekleşmişti.

28313

Bu yıl Orman Haftası kapsamında dolgu alanı üzerinde bulunan yerel bitkiler bahçesine Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı öğrencilerle beraber 39 Likapa, 17 Karayemiş ve 17 Kocayemiş fidanı dikimini gerçekleştirdi.

28315

Orman haftası kapsamında etkinliklere katılan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; “Bizler öğrencilerimize doğayı sevmeleri, yöremize ait bitkileri dikmeleri yolunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yerel Bitkiler Bahçesi olarak bilinen bu alana likapa, karayemiş ve kocayemiş fidanları dikildi. Orman Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan fidan dikimi için Özel Bilge Okulu öğretmenlerine, öğrencilerine ve belediyemiz personeline teşekkür ediyorum.” dedi.

28314

Özel Bilge Okulları Müdürü Hamit Turna da Başkan Bakırcı’nın ilgi ve desteğine teşekkür ederek, “Orman Haftası kapsamında Özel Bilge Okulları olarak belirli gün ve haftalarda Rize Belediyesi tarafından tahsis edilen Yerel Bitkiler Bahçesi’nde yöremizde yetişen bitkileri dikmeye özen gösteriyoruz. Daha önce komar (yabangülü) fidanları dikmiştik. Bu sene ise likapa, karayemiş ve kocayemiş fidanı dikimini gerçekleştirdik. Amacımız, öğrencilerimizi ağaç dikimine alıştırmak ve bu bitkileri tanıtmak. Bu kapsamda bizlerden desteğini esirgemeyen Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

28316

Fidan dikimi sonrasında Özel Bilge Okulu öğrencileri günün anısına ellerindeki balonları gökyüzüne bıraktılar.

28317

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum