1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakırcı: Rize'nin çehresi değişti
Bakırcı: Rize'nin çehresi değişti

Bakırcı: Rize'nin çehresi değişti

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, son üç yıl içerisinde yapılan çalışmalarla Rize'nin çehresinin değiştiğini söyledi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Belediye Başkanı Bakırcı, Rize’de son 3 yıl içinde meydana gelen gelişmeleri şehrin havadan çekilmiş fotoğrafları ile ortaya koydu. Rize’de son 3 yıl içinde zor ama kentini görünümünü değiştiren önemli değişiklikler yaşandığını kaydeden Bakırcı, “Sahil dolgu alanındaki çirkin görüntüyü ortadan kaldırarak güzel bir görünüme kavuşturduk. Bu hiç de kolay olmadı. Biz, Rize ve Rizeliler için güzel şeyler yapmayı amaçlarken zaman zaman haksız tepkilerle de karşılaştık. Sabırlı ve kararlı olduk. Sonuçta otaya çıkan manzara bizler kadar bize tepki gösterenleri de memnun etti” dedi.

Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü son 3 yıl içinde 3 üç önemli gelişmeye imza atıldığı belirten Bakırcı, “Bunlar, sahil dolgu alanındaki düzenlemeler, doğalgazın Rize'ye getirilmesi ve Rize'nin kıyı kenar çizgisinin tespit edilmesi olmuştur. Rize'deki gelişmeler hava fotoğrafları ile çok daha net bir şekilde görülebilmektedir. Bizim dönemimize kadar Rize'nin kıyı kenar çizgisi tespit edilmemişti. Bir çok bina tapusu ve ruhsatı olmasına rağmen deniz içerisinde görünüyordu. Onlarca binanın tapusu iptal edilebilirdi. Kıyı kenar çizgisinin tespitini yaptırarak Rize'yi büyük bir sıkıntıdan kurtardık” diye konuştu.
Belediye Başkanı Bakırcı kent halkının güven ve desteği ile Rize'de çok daha güzel işler yapacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum