1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakırcı'dan gençlere nasihat
Bakırcı'dan gençlere nasihat

Bakırcı'dan gençlere nasihat

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, seçim çalışma programında bu hafta sonunu gençlere ayırdı.

A+A-

Gençlerle bir araya gelerek sohbet eden ve gençlerin talep ve önerilerini dinleyen Bakırcı, gençleri kendilerini bekleyen tehlikeler konusunda uyardı.

“Zaman kötü. Sizleri bekleyen birçok tehlike var" diyen Bakırcı "Girmiş olduğunuz ortamlara ve arkadaş çevrenize dikkat edin. Çağın illeti uyuşturucudan uzak durun. Uyuşturucu kullananlardan da uzak durun. Bu illete bulaşmış arkadaşlarınızı kendi çabalarınız ile kurtarmaya çalışmayız. Onları kurtarayım derken sizde bu bataklığa saplanırsınız. İlgili kişilerle bağlantı kurarak yardım etmeye çalışın” dedi.

Gençlerin soysal alanlardaki taleplerini haklı bulan Bakırcı, Rize Belediyesi olarak sosyal belediyecilik alanında önemli mesafeler aldıklarını ifade ederek “Rize 5 yıl evvelki Rize değil. Yeterli mi? değil. Bunu zaten sizlerde dile getirdiniz. Sosyal hayata önce anne baba sonra şehrin ileri gelenleri olarak öncü olmalıyız. Dünyanın birçok ülkesinin imrenerek baktığı gençliğimizin enerjisini kontrollü ve faydalı kullanmasını sağlamalıyız. Böylece üniversitemize gelen gençlerimizin şehrimizde yabancılık çekmemeleri hatta yerleşmek istemelerini sağlamalıyız. Bu birazda fiziki çalışmalarla sağlanabilecek bir olgudur. Güney çevre yolu ile hem şehrimizin fiziki yapısını hem de sosyal yaşam alanını genişleteceğiz. Bununla birlikte ilimiz sosyal, kültürel ve sportif alanların doğal sahnesi halini alacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız