1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakırcı'dan olaylara sert tepki
Bakırcı'dan olaylara sert tepki

Bakırcı'dan olaylara sert tepki

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykur Rizespor- Giresunspor maçı sonrası olay çıkartan Giresunsporlu taraftarları kınadı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı yaptığı açıklamada, Giresunspor taraftarının, taraftarlıktan uzaklaşarak holiganca tavırlar içerisine girdiğini belirterek, "Giresun'dan ciddi oranda bir taraftar geldi. Taraftar değil de holigan olan bu kişiler uygun olmayan hareketleri ile hem taraftarımızı hem de oyuncularımızı tahrik ettiler. Maç bitimine yakın da hiç kimsenin istemediği olaylar oldu. Stadyumumuzda 800 civarında koltuğu kırdılar. Misafir takıma ait lavabo ve tuvaletleri kırarak kullanılmayacak hale
getirdiler. Yaklaşık 300 bin TL civarında hasarımız vardır. Belli ki bunlar tahrik amaçlı geldiler. Futbol adına, spor adına üzülüyorum. Diliyorum ki Türkiye'de son olur. Bu olayla sebep olanları şiddetle kınıyorum. Hele basın koridorunda Giresunspor Teknik Direktörü basın mensuplarımızı tahrik ederek, yine oraya nereden girdiği belli olmayan insanlar ile çıkarttıkları arbedede bir basın mensubumuzu rapor alacak derecede yaralamışlardır. Bu kişileri de şiddetli kınıyorum" dedi.

Bakırcı, olaylarda güvenlik zafiyeti olup olmadığı yönündeki sorulara, "Güvenlik zafiyeti olup olmadığı konusunda bir bilgim yok. Bu sorunun muhatabı valimizdir" şeklinde cevap verdi.

Bakırcı, mafyavari yönetimlerin olduğu yerde bu tarz olayların kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak, "Kulüp yöneticilerinin çok dikkat etmeleri gerekiyor. Ben Giresunsporlu yöneticileri fazla tanımıyorum. Ama sağdan soldan konuşulan mafyavari yönetim tarzı, bu tip insanların olduğu yerde de bu tip olaylar olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum