1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. BAKLAVALI KARŞILAMA
BAKLAVALI KARŞILAMA

BAKLAVALI KARŞILAMA

Yeni yıla girerken vatandaş da çalışan da unutulmadı. İdareciler, yeni yılı görev başında karşılayan emniyet mensuplarını ziyaret edip vatandaşlara baklava ikram etti.

A+A-

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Zeki Alican Tanık ile birlikte Pazar'da yılbaşı tedbirleri kapsamında uygulama yapılan Emniyet ve Jandarma noktalarını denetledi.

paz1-076.jpg
 
Görevi başında bulunan Emniyet ve Jandarma personelinin yeni yılını kutlayan Kaymakam Terzi, kontrol amacıyla durdurulan araçlarda bulunan vatandaşlarla sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

paz2-063.jpg

Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, hem moral vermek hem de başarı dilemek amacıyla görev başındaki polislere ziyarette bulundu.

riz9-010.jpg

Gökduman, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve Baro Başkanı Ümit Peçe ile Alipaşa mevkisindeki uygulama noktasına gitti. Burada görev yapan polislerin ve noktada durdurulan sürücülerin yeni yılını kutladı.

riz8-015.jpg

Nurettin Gökduman, bir süre konuştuğu polis ve vatandaşlara baklava ikram etti. 

riz7-020.jpg

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları üyeleri de polis noktalarını ziyaret ederek, makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin isminin yazılı olduğu bardaklarla polislere çorba ikram etti.

riz6-026.jpg

AK Parti Rize Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yıl nedeniyle polis ve kolluk kuvvetlerinin yoğunluğu olduğunu belirterek, "Biz de bu yoğunlukta onların hem yanında olmak hem de destek olmak istiyoruz. Bu sadece bugünle sınırlı değil, her durum ve şartta polis ve askerlerimizin yanındayız." dedi.

paz5-038.jpg

paz4-044.jpg

paz3-050.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız