1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Balkondan düşen Yeniay, hayatını kaybetti
Balkondan düşen Yeniay, hayatını kaybetti

Balkondan düşen Yeniay, hayatını kaybetti

Ardeşen'de evinin balkonundan düşen Ardeşengücü'nün eski teknik direktörlerinden Miraç Yeniay hayatını kaybetti.

A+A-

Çeşitli amatör ve profesyonel kulüplerde teknik direktör olarak görev yapan ve son olarak da Ardeşengücü Spor Kulübü'nü çalıştıran Miraç Yeniay, evinin balkonundan düşerek öldü.

mirac2.jpg

Ardeşen ilçesine bağlı Işıklı köyündeki evde yalnız kaldığı belirtilen Miraç Yeniay'ın sabah saatlerinde evinin bahçesinde hareketsiz yattığını gören komşuları Jandarmayı aradı.

Olay yerine gelen jandarma ekiplerince yapılan kontrolde Yeniay'ın evinin balkonundan düşerek hayatını kaybettiği kararına varıldı.

Teknik direktör Yeniay'ın cesedi, jandarmanın incelemesi sonrası otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

mirac1.jpg

ARDEŞENGÜCÜ SK'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Yeniay’ın ölüm haberinin ardından Ardeşengücü SK Yönetim Kurulundan taziye mesajı yayınlandı.
Mesajda; “Bir dönem kısa da olsa kulübümüzde görev yapan değerli futbol adamı Miraç Yeniay Hocamız'a Allahtan rahmet, Ailesi, yakınları ve Camiamıza başsağlığı dileriz.” iİfadelerine yer verildi.

ARDEŞENSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Öte yandan Ardeşenspor Yönetimi Kurulu Başkanı Mehmet Çırakoğlu da yayınladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Yöremizin yetiştirmiş olduğu değerli spor adamı Miraç Yeniay'ı kaybetmenin üzüntüsü İçindeyiz. Başta kederli ailesi olmak üzere, dostları ve bu acıyı paylaşan tüm camiamıza başsağlığı diliyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum