1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Barajın üstü odun deposu oldu!
Barajın üstü odun deposu oldu!

Barajın üstü odun deposu oldu!

Artvin'de yaşanan sel felaketinin ardından Muratlı Barajı üzerinde 10 gündür biriken odun ve çamur yığını vatandaşları hastalık konusunda endişelendiriyor.

A+A-

ZİYA AKYILDIZ
Artvin'in Borçka ilçesinde 10 gün önce yaşanan selin ardından derelerin ve Çoruh Nehri'nin getirdiği ağaç parçaları, harfiyatlar ve çamur yığını Muratlı Barajı'nda yoğun bir tabaka oluştururken, vatandaşlar sel kirliliğinin temizlenmesini istiyor.

Vatandaşların bir kısmı selin getirdiği ve Muratlı Barajı'nda biriken ağaç parçalarından kışlık odunlarını temin ederken, yaşlısı genci; 45 metre derinlikteki barajda kışlık yakacaklarını temin etmek için tehlikelere aldırış etmeden, kayıklar ve kancalar ile odun avcılığı yapıyor.

Öte yandan yörede yaşayan vatandaşların bir bölümü ise barajda oluşan sel kirliliğinin ileride birçok hastalığa neden olabileceği ve çevre felaketine yol açabileceğini iddia ederek suyun temizlenmesini talep ediyor.
24041

24042

ARTV2.jpg

24044

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum