1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Barış Hala Yoğun Bakımda VİDEO
Barış Hala Yoğun Bakımda VİDEO

Barış Hala Yoğun Bakımda VİDEO

Doğum günü partisine giderken iki arkadaşının da öldüğü trafik kazasında ağır yaralanan genç şarkıcı Barış Akarsu'nun durumu ciddiyetini koruyor.

A+A-

Dizi çekimi, lösemili çocuklar yararına düzenlediği şarkı yarışması ve konser vermek için Bodrum'da bulunan ve doğum gününde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan şarkıcı Barış Akarsu'nun (28) durumu ciddiyetini koruyor. Akarsu'nun bulunduğu otomobili yaşamını yitiren Zeynep Koçak'ın kullandığı ortaya çıkarken, araca çarpan kamyon şoförü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Akademi Türkiye" yarışmasında birinci olan, "Yalancı Yarim" dizisinde başrol oynayan Barış Akarsu doğum günü kutlamasına giderken geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.

Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bedrettin Ulusoy, yaptığı açıklamada "Standart olarak anti ödem tedavisini uygulamaya devam ediyoruz. His duyusunun geri gelmemiş olması oldukça olumsuz bir durumu gösteriyor. Ufacık bir ihtimal dahi olsa umudumuzu yitirmedik. Akarsu'nun hayati durumu ciddiyetini koruyor" dedi.

Aracı kız arkadaşı kullanıyordu

Kaza yapan otomobili, Akarsu'nun doğum günü kutlaması için İstanbul'dan gelen arkadaşı Zeynep Koçak'ın kullandığı ortaya çıktı.

'Fren bile yapamadım'

Kamyon şoförü Halil İbrahim Çetin de otomobili Koçak'ın kullandığı yönünde ifade verdi. Gözaltına alınan Çetin, "Kavşağa yavaşlayarak girmeme, selektör yapıp korna çalmama rağmen, Torba tarafından gelen araç aniden kavşağa girdi. Ne fren yapmaya ne de yönümü değiştirme fırsatım oldu" dedi. Çetin, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada kazada yaşamını yitiren Zeynep Koçak (24) ile Nalan Kahraman'ın (37) cenazeleri İstanbul'a getirildi.

'Gözünü açacak, inanıyorum'

İLKNUR TAŞ

Barış Akarsu'nun kazayı öğrenen yakınları, arkadaş ve hayranları hastaneye koştu. Akarsu'nun "Yalancı Yarim" dizisinde başrolü paylaştığı Merve Sevi, hastanede baygınlık geçirdi. Sık sık ağlayan Sevi şöyle konuştu: "Barış'ı çok seviyorum. O benim en iyi arkadaşım. Beynindeki ödemin inmesini bekliyoruz. Zor saatler geçiriyor. Şu anda kalbi ve nabzı iyi. Doktorlar Barış'ın yaşamasının bir mucizeye bağlı olduğunu söylüyorlar. 'Gözünü açabilir de, açmayabilir de... Bekleyin' diyorlar. Hepimiz dua ediyoruz. Barış güçlüdür, gözlerini açacağına inanıyorum."

Akarsu'nun helikopterle İstanbul'a getirilmek istendiği ancak en ufak sarsıntıda yaşamını kaybetme riski olduğu için izin verilmediği öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum