1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başarılı öğrencilerden ziyaretler
Başarılı öğrencilerden ziyaretler

Başarılı öğrencilerden ziyaretler

Matematik Yarışması'nda Türkiye ikincisi olan Rize Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Vali Kasım Esen ile Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı ziyaret etti.

A+A-

OYAK Çimento Grubu'nun TÜBİTAK'la birlikte düzenlediği 5. Liselerarası Matematik Yarışması'nda Türkiye ikincisi olan Rize Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Vali Kasım Esen ve Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı makamlarında ziyaret etti. Başarılarından dolayı Rize Fen Lisesi’nin öğretmen ve öğrencilerini kutlayan Vali Esen, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak olan gençlerin matematik yarışmasında ikinci olmalarından büyük sevinç duyduğunu söyledi.

Rize Belediye Başkanı Halil Balırcı da makamında kabul ettiği öğrencileri tebrik ederek hediyeler verdi. İl Milli Eğitim müdürü Rasim Çelik ise gençlere verilen desteğin devam etmesi halinde başarılı olmaya devam edeceklerine inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum