1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Başbakan, havaalanı müjdesini Artvin'de verdi
Başbakan, havaalanı müjdesini Artvin'de verdi

Başbakan, havaalanı müjdesini Artvin'de verdi

Başbakan Erdoğan, Rize mitingi öncesi sabah helikopterle gittiği Artvin'de Rize-Artvin havaalanının müjdesini verdi.

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Nevruz Bayramı'nı kutlayarak "İnşallah Nevruz Bayramının baharı kalıcı olur. Nevruz barışı kalıcı olur. İnşallah birilerinin istismar vesilesi olmaz. İnşallah o barış ateşini yakanlar onun istismarını yapmaz. Artvin zaten bunun şuurunda bunun idrakinde. İnşallah bu anlayışla yola devam ediyoruz" dedi.

erd2.20140321142155.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rize'den helikopter ile geldiği Artvin'de halka hitap etti. Hükümet Konağı önünde halka seslenen Başbakan Erdoğan, "Cuma gününde sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Artvin bugün bir başka güzel. Görüyorum ki Artvin kararını vermiş. Artvin artık değişim diyor. Artvin artık dönüşüm diyor ve Artvin artık bugüne kadar yerel yönetimdeki çilelere son diyor. Bugün aynı zamanda 21 Mart uluslararası camiada Türk dünyasında Nevruz Bayramı, tüm İslam-Türk dünyasının Nevruz Bayramı'nı kutluyorum tebrik ediyorum. İnşallah Nevruz Bayramı'nın baharı kalıcı olur. Nevruz barışı kalıcı olur. İnşallah birilerinin istismar vesilesi olmaz. İnşallah o barış ateşini yakanlar, onun istismarını yapmaz. Artvin zaten bunun şuurunda bunun idrakinde inşallah bu anlayışla yola devam ediyoruz" diye konuştu.

erd5.20140321142217.jpg

RİZE VE ARTVİN'E HAVALİMANI MÜJDESİ

Artvin'e havalimanı sözü de veren Erdoğan "İnşallah Rize ve Artvin'in ortak kullanacağı bir havalimanını yapacağız. 2 şehrin arasında yapılacak. İnşallah etüd proje çalışması, yer tespit çalışması devam ediyor. İnşallah sizi yollarda yormadan havalimanına yarım saatte ulaşabilecek hale getireceğiz" müjdesini verdi.

erd4.20140321142235.jpg

VAHŞİ DEPOLAMA İLE MODERN DEPOLAMA FARKI

Başbakan Erdoğan, Helikopterle gelirken Çoruh Nehri kenarındaki vahşi bir çöp depolama sahası gördüğünü ifade ederek "Bu çöp depolamanın suyu sızıntısı nereye akıyor; Çoruh nehrine akıyor. Hani bunlar çevreciydi. Öyle demiyor mu bu halk partisi, bu geziciler. Çevreciler sizi gidi gezilciler sizi. Koskoca İzmir hala vahşi çöp depolama yapıyor. İstanbul morden depolama yapıyor. Yani o modern depolama ile sızıntısı minimize ediyorsunruz. AK Parti ile CHP'nin farkı bu. Biri vahşi depolama biri modern depolama yapıyor. İnşallah Mehmet kardeşimle burada vahşi dönem kapanacak, modern döneme gireceğiz. Size bu yakışır şuandaki durum değil" şeklinde konuştu.

erd3.20140321142422.jpg

"YUSUFELİ DENİZ MANZARALI OLACAK"

Artvin'i baştan başa yenileyeceklerini kaydeden Erdoğan "Yeni bur Yusufeli inşa edeceğiz. Türkiye’nin en yüksek gövdeli barajını yapıyoruz. Modern bir Yusufeli inşa edeceğiz. Deniz manzaralı olacak, nereye seyredecek; Yusufeli barajını seyredecek. Şu vahşi depolama burada ancak bizimle kalkar, halk partililer ile kalkmaz. Alt yapı yok" ifadelerini kullandı.
"Ey cankurtaran yol var mıydı ordan ya" diyen Erdoğan, Cankurtaran Tüneli inşaatına vurgu yaparak "Kışları duruyor muydu ? Oralar ölüm kusuyordu. Şimdi bu yıl sonuna kadar Cankurtaran inşallah bitiyor artık Cankurtaran Tüneli ile artık orada canlar kurtulacak. Orada ışık göründü sinyalini verdiler. Cankurtaran'ın açılış töreninde de beraber oluruz. Tüm belediye başkanlarımız ile orada birlikte oluruz"
dedi.

erd1.20140321142438.jpg

"BİR MÜSLÜMAN BİR MÜSLÜMANI GÖZETLER Mİ?"

Erdoğan, konuşmasında Sarp Sınır Kapısı'ndaki Mustafa Kemalpaşa beldesini de ilçe yapma sözü verdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında "Ablalar türemiş Pensilvanya’dan" diyerek "Pensilvanya'da bir zat var. Hocaefendi midir istihbarat şefi midir belli değil. Adam bakıyorsun, dinleme ise dinleme, görüntü ise görüntü. Her numara varmış. Pensilvanya'da arıyor. Gece bir alüfte ile bir siyasetçi bir araya gelecekmiş. Hemen İstanbul'da birini tanıdığını, aramış bulmuş 'git hemen ona haber ver'. Ya bu sana mı kaldı ? Bir Müslüman bir Müslümanı gözetler mi ? Müslüman Müslümana bu gözetlemeyi yapamaz. Bizim dinimizde böyle bir şey yok. Sen Türkiye'yi çok mu seviyorsun ? Çık gel buraya siyaset yapacaksan burada yap. Alüftelere takılıp kalma. Güzel insanlarımız var benim ülkemi niye oradan karıştırıyorsun. Ülkede fitneyi sen neden sokuyorsun. Tek ceketi varmış bir ceketin cebine milyarlarca dolar sığar mı nasıl yapıyorsun bu işleri?" dedi.
"Kişi sevdiği ile beraberdir" Hadis-i Şerifi'ni hatırlatan Erdoğan "Şuanda Kılıçdaroğlu’na oy toplayan Pensilvanya onunla birlikte haşr olacaktır"
diyerek tepkisini sürdürdü. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum