1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başbakan Davutoğlu Rize İl Kongresine geliyor
Başbakan Davutoğlu Rize İl Kongresine geliyor

Başbakan Davutoğlu Rize İl Kongresine geliyor

20 Aralık'ta yapılacak AK Parti Rize il kongresine başbakan Davutoğlu da katılacak. Yeni il başkanı kim olacak?

A+A-

Her ay düzenli olarak yapılan AK Parti İlçe başkanları aralık ayı toplantısı yapıldı. İl başkanı Hikmet Ayar başkanlığında AK Parti İl başkanlığı toplantı salonunda yapılan toplantıya; ilçe başkanları, il yürütme kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı Nuran Alim ve gençlik kolları başkanı Abdullah Oğuz Hut da katıldı.

akpart1.20141205225735.jpg

Kongreler sonrası ilk toplantı olmasından dolayı yeni simlerinde yer aldığı toplantıda Ayar ilçe kongrelerini sorunsuz bir şekilde ve şölen havasında gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “Kongreler sonucunda ilçelerimizde yeni kadrolar oluştururken değişen ilçe başkanlarımız da oldu. Kurduğumuz yeni kadrolarla birlikte daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. İşimiz çok. Yeni Türkiye yolunda sağlam adımlarla ilerlemek için teşkilat çalışmalarımıza her zaman olduğu gibi çok önem vermeliyiz. Yeni kadrolarla birlikte daha çok çalışıp daha çok üretmeliyiz. İlçelerimizin sorunlarını yakından takip ederek vatandaşlarımızla sürekli diyalog halinde olmalıyız.” dedi.

akpart2.20141205225756.jpg

BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU RİZE'YE GELİYOR

Ayar yaklaşan il kongresine değinerek, “İlçe kongrelerimizin ardından 20 Aralık’ta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla birlikte 5. Olağan Rize İl kongremizi gerçekleştireceğiz. İlçe kongrelerimizde olduğu gibi il kongremizi de şölen havasında gerçekleştirip daha da güçlenerek yola devam diyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

muhammedavci.jpg

YENİ İL BAŞKANI KİM OLACAK?

Bu arada Rize İl Kongresine 15 gün kala yeni Rize İl Başkanının kim olacağı da Rize'de büyük merakla bekleniyor.

Kulislerden sızan bilgilere göre mevcut il başkanı Hikmet Ayar'ın il başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olmayacağı ve Rize'de telk liste ile girilmesi düşünülen kongrede Rize İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Avcı'nın bu görevinden istifa ederek AK Parti Rize İl Başkanı olacağı öğrenildi...
(Kaynak: pazar53.com)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum