1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başbakan Erdoğan Rize'de
Başbakan Erdoğan Rize'de

Başbakan Erdoğan Rize'de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl ilki düzenlenen Dünya Rizeliler Günü'nün etkinliklerine katılmak üzere gece memleketi Rize'ye geldi.

A+A-

İstanbul'dan havayolu ile Trabzon'a gelen, buradan da karayolu ile memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine geçen Başbakan Erdoğan, baba ocağında tezahüratlarla karşılandı. Gece geç vakit olmasına rağmen yaklaşık 200 partili tarafından karşılanan Erdoğan için partili gençler "Durma yürü, gençlik seninle" şeklinde tezahüratlar attı. Bunun üzerine aracından inerek gençlerin yanına giden Erdoğan, gençlerle tokalaştı ve sohbet etti. Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra eşi Emine Erdoğan da partili kadınlarla sohbet ederek, çocuklara oyuncak hediye etti. Seçim zaferi sonrası ilk kez memleketine gelen Başbakan Erdoğan, "Hayırlı geceler" dileyerek Merkez Mahallesi'ndeki evine geçti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum