1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Başbakan Erdoğan Trabzon'da
Başbakan Erdoğan Trabzon'da

Başbakan Erdoğan Trabzon'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Trabzon ve Rize'de düzenlenecek mitinglere katılmak üzere bugün akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Trabzon ve Rize'de düzenlenecek mitinglere katılmak üzere bugün akşam saatlerinde özel bir helikopterle Gümüşhane'den Trabzon'a geldi.
Bayburt ve Gümüşhane mitingleri sonrasında helikopterle Trabzon Havalimanı'na gelen Başbakan Erdoğan'ı Vali Nuri Okutan ve partisinin Trabzon milletvekili adayları ile partililer karşıladı. Başbakan Erdoğan, yoğun güvenlik önlemleri altında eşi Emine Erdoğan ile birlikte havalimanından lüks bir cipe binerek oteline hareket etti. Araçtan kendisini karşılamaya gelenleri selamlayan Erdoğan, geceyi geçireceği Zorlu Grand Otel önünde de vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile karşılaştı. Erdoğan, burada eşi
ile birlikte aracından inerek, posterini açan ve kendisine tezahüratlarda bulunan partililerle tokalaştı. Erdoğan, daha sonra otelinde canlı yayın programına katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum