1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başbakan Rize'den ayrıldı
Başbakan Rize'den ayrıldı

Başbakan Rize'den ayrıldı

Dün memleketi Rize'deki mitingin ardından geceyi Güneysu'daki evinde geçiren Başbakan Erdoğan, bugünkü temaslarından sonra Rize'den ayrıldı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Seçim gezilerinde 54. mitingini dün memleketi Rize'de gerçekleştiren ve geceyi Güneysu ilçesindeki evinde geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün öğle saatlerinde Rize'den ayrıldı.




Merkez Mahallesi'ndeki evinden çıkarak ilçe merkezinde hemşehrileriyle görüşen Başbakan Erdoğan, Bekir Hocaoğlu isimli yerel şairin kendisi için yazdığı şiiri dinledi.

Erdoğan, Hocaoğlu'nun şiiri bitince teşekkür ederek Hocaoğlu'nu alkışladı. Başbakan Erdoğan daha sonra yapımı devam eden Çaykur Rizespor'un yeni tesislerini ve Rize Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Rizespor Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

Erdoğan, daha sonra Çaykur Rizespor'a ait Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki idman sahasındaki helikoptere binerek Rize'den Trabzon'a gitti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum