1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Başbakan sonuçlardan memnun
Başbakan sonuçlardan memnun

Başbakan sonuçlardan memnun

Seçim sonuçlarını Keçiören semtindeki özel konutunda takip eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk yorumu;

A+A-

Seçim sonuçlarını Keçiören semtindeki özel konurunda takip eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gelen ilk sonuçlar üzerine çevresindekilere "Bekliyordum, şaşırmadım" dedi.

Özel konutunda kızı Sümeyye Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile birlikte ilk sonuçları izleyen Başbakan Erdoğan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın istifa haberinin verilmesi üzerine; "Baykal ne yapıyor. Ondan ses yok mu?" diye sordu. Erdoğan, Ağar'ın istifasını olumlu bulduğunu da belirtti.

Başbakan Erdoğan'ın konutunun önünde toplanan çok sayıda AK Parti seçmeni sevinç gösterileri yapıyor. Çevredeki binaları parti bayraklarıyla donatan kalabalık sevinç gösterileri yapıyor. Kadın, erkek ve çocukların da aralarında bulunduğu kalabalığa, Ankara'nın farklı semtlerinden arabalarıyla gelen partililer de katılıyor. Erdoğan'ın evinin önü şu anda bayram yeri gibi. Erdoğan birazdan genel seçim sonuçlarının büyük bir sevinçle kutlandığı AK Parti genel merkezine geçecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum