1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 'Başbakanı nasıl yere koyarsınız?' tartışması!
'Başbakanı nasıl yere koyarsınız?' tartışması!

'Başbakanı nasıl yere koyarsınız?' tartışması!

Rize'de Başbakan Erdoğan'ın da canlı yayınla katıldığı fidan dikme töreninde Başbakan'ın görüntüsünün çıkacağı ekranın durduğu yer, tartışma konusu oldu!

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘1 Ağaç 1 Kadın’ projesi kapsamında düzenlenen toplu fidan dikiminin Rize ayağı ilginç görüntülere sahne oldu.

Rize'nin Derepazarı ilçesindeki sahilde fidan dikimine katılan AK Partili kadınlar ve parti yöneticileri, toplu fidan dikimini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısını dinleyerek bekledi.

fidan1.20121204163202.jpg

Bu sırada AK Parti Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır ve AK Parti Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, yerdeki geniş ekran televizyonu yerden kaldırarak tören alanının bitişiğindeki stadyumun tel örgüsüne asmak istedi.

Canlı yayını gerçekleştirecek olan teknik ekibin bir personeli, başkanlara müdahale etti.

fidan4.20121204163254.jpg

Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, "Başbakan’ı nasıl yere koyarsınız" diye itiraz ederek televizyonun yükseğe koyulmasını istedi.

Çakır, teknik personele "Başbakan’ı nasıl yere koyarsınız, Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir şey görülmedi. İşinizi doğru yapın" diye tepki gösterdi.

fidan2.20121204163232.jpg

Tepkiler üzerine televizyon yerden 20 santimetre kadar yüksekte bir platformun üzerine konuldu.

fidan3.20121204163313.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum