1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başbakan'ın konvoyunda kaza
Başbakan'ın konvoyunda kaza

Başbakan'ın konvoyunda kaza

Karadeniz Sahil Yolu'nun açılışını gerçekleştiren Başbakan Erdoğan'ın konvoyu Arhavi'de kaza yaptı. Kazada Çetin Çakır adlı vatandaş yaralandı.

A+A-

Başbakan Erdoğan'ın karayoluyla Sarp Sınır Kapısı'ndan Rize'ye geçişi sırasında Arhavi ilçesi yakınlarında konvoyda bir trafik kazası meydana geldi. Olayda 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Arhavi tüneline girişte meydana gelen kazada, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen Rize Dernekler Müdürlüğü'ne ait bir otomobil, önünde seyreden 34 GNL 11 plakalı otomobile çarptı. Kazada Rize Dernekler Müdürlüğü'ne ait araçtaki Çetin Çakır isimli memur yaralandı. Yaralı, Arhavi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Başbakan Erdoğan, Hopa'dan sonra Arhavi'de de vatandaşlar tarafından karşılandı. Başbakan Erdoğan, burada vatandaşlara yaptığı konuşmada ülke ekonomisindeki gelişmeleri anlattı. Başbakan Erdoğan buradan Rize'ye hareket etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum