1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başbakanın korumasından Rize'ye ziyaret
Başbakanın korumasından Rize'ye ziyaret

Başbakanın korumasından Rize'ye ziyaret

Başbakan'ın olaylı Hopa gezisinde otobüsten düşerek yaralanan koruma polisi Servet Erkan, tedavi gördüğü Rize'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Hopa Olayları sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bulunduğu otobüsten düşerek ağır yaralanan Başbakanlık korumalarından Servet Erkan, geçtiğimiz günlerde görevine başlamasının ardından bugün Rize’ye gelerek tedavisinde bulunan doktorlarına teşekkür etti.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın 31 Mayıs’taki Hopa Mitingi sonrasında çıkan olaylarda Başbakan’ı taşıyan otobüsten düşerek ağır yaralanan koruma memuru Servet Erkan, uzun süren tedavisinin ardından geçtiğimiz günlerde görevine geri dönmüştü.

poliserkan.jpg

Erkan, görevine geri döner dönmez teşekkür için aynı zamanda memleketi de olan Rize’ye geldi. Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı’ndan bir heyetle birlikte Rize’ye gelen Erkan ilk olarak Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice’yi makamında ziyaret etti.

Yenice burada yaptığı konuşmasında, “Servet kardeşimiz gayet sağlıklı ve sıhhatli görünüyor. İnşallah Rize’nin ekmeği, suyu ve çayı kendisine yaramıştır. Tedavisinde de buradaki uzman arkadaşlarımız başarılı ameliyatlar yaptılar. Bu vefa örneğinden dolayı Servet’e çok teşekkür ediyorum. Hayatında kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Erkan ise konuşmasında, “Teşekkür etmek için Rize’ye geldik. Burada herkesin üzerimde büyük emeği var. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Heyet, Yenice’ye Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı’nın teşekkür plaketini takdim etti.

Heyet daha sonra Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt’ü ziyaret etti.

Türüt burada yaptığı açıklamada, “Servet aynı zamanda memleketi olan Rize’ye teşekkür ziyaretinde bulunmak için yanımızdadır. Bu hareketinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Servet kardeşimizin bu olayı sorunsuz atlatmasında, bu ciddi problemin üstesinden gelmesinde bizimle birlikte bu işi üstlenen cerrahi ekibe ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Heyet, Türüt’e de teşekkür plaketi takdim etti. Heyet ve Erkan’ın tedavisinde görev alan doktorlar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız