1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başbakanın resmi de kurtaramadı
Başbakanın resmi de kurtaramadı

Başbakanın resmi de kurtaramadı

Rize’de kaçak olarak inşa edilen yapıya Başbakan Erdoğan'ın resimleri asıldı. Belediye ise binayı yapı kontrol ekipleri nezaretinde yıktırdı.

A+A-

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın seçim posterlerinin asılı bulunduğu binayı yıktığı için eleştirilen Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın, 2 ay önce de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerinin bulunduğu bir iş yerini yıktırdığı ortaya çıktı.
Belediye Başkanı Bakırcı, bir süre önce Rize Devlet Hastanesi yanındaki kaçak bir yapıyı yıktırmış, bunun gerekçesi olarak Mesut Yılmaz'ın posterlerinin bulunması ileri sürülmüştü. Yılmaz sempatizanları da Bakırcı'yı siyasi davranmakla suçlamıştı. Olayın ardandan bir açıklama yapan Bakırcı, kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceğini belirterek üzerinde Başbakan Erdoğan'ın posteri de olsa kaçak yapıların yıkılacağını söylemişti.
Rize Belediyesi'nden bugün yapılan açıklamada, üzerinde Başbakan Erdoğan'ın posterlerinin bulunduğu kaçak bir iş yerinin 2 ay önce yıktırıldığı belirtildi. Merkez Piri Çelebi Mahallesi'nde bulunan yapının ruhsatsız olduğunun tespit edilmesinin ardından belediye ekiplerince yıktırıldığı ifade edilerek yıkılan yapının fotoğrafları basına dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum