1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Bakırcı'dan nostaljik ziyaret
Başkan Bakırcı'dan nostaljik ziyaret

Başkan Bakırcı'dan nostaljik ziyaret

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı önceki dönem Rize Valisi Enver Salihoğlu'nu görev yeri olan Gümüşhane'de ziyaret etti.

A+A-

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Gümüşhane'de ziyaretlerde bulundu.
Başkan Bakırcı, Vali Salihoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Bakırcı'nın ziyaretinden çok memnun olduğunu belirten Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu “ Rize Valiliği görevimde Başkan Bakırcı ile üç yıl birlikte olduk. Kendileri ile güzel günlerimizin yanında güzel de çalışmalar içerisinde bulunduk. Gümüşhane Valiliğine atandıktan sonra da aramızdaki güzel duygular sürmektedir” dedi.
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ise “Sayın Valimin belirtikleri gibi, güzel çalışmaların yanında çok güzel de bir dostluğumuz oluşmuştur. Kendilerini ziyaretimin amacı hem hasret gidermek hem de Kelkit ilçesinde organik tarım işletmesini ziyaret ederek organik tarım hakkında bilgi almaktı. Organik üretime karşı duyarlılığım bulunmaktadır. 1980 Yılında Amasya ilimizdeki organik üretimden başlayan süreçte bir merakım vardır.” şeklinde konuştu.
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Kelkit'li Beyin Cerrahı Uzmanı Dr. Ekrem Yücel ile Kelkit'te ziyaretlerde bulundu. Kaymakam Erol Rüstemoğlu'nu ziyaret eden Başkan ve beraberindekiler ilçenin fiziki ve sosyo ekonomik gücünden etkilendiklerini söylediler. Belediye Başkanı Bakırcı “ Kelkit'e ilk defa geliyorum.”dedi.
İlçeyi ziyaretinde kendisine eşlik eden Belediye Başkanı Muammer Duran ile birlikte Kadın İstihdam Merkezi'ni gezen ve incelemelerde bulunan Rize Belediye Başkanı Bakırcı “ Çok muhteşem bir proje. Bizde Rize'de bu şekilde bir projeyi hizmete sokmak istiyoruz.” Diye konuştu. Ardından organik tarım tesislerini gezen ve yetkililerden bilgi alan konuk Belediye Başkanı ve beraberindekiler, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran'ı da makamında ziyaret ettiler.
Başkan Muammer Duran yaptığı açıklamada “ Doğunun en büyük hayvan pazarı ve hayvancılık sektörü Kelkit'tedir. Bizler AK Parti iktidarı süresince Kelkit'e 50 trilyonluk yatırım yapma imkanı bulduk. Sizlerinde gördüğü gibi ufku açık bir Kelkit'i daha da ilerilere götürme çabası içerisindeyiz.”diye konuştu
Belediye Başkanı Halil Bakırcı'da yaptığı açıklamasında Kelkit Belediyesinin yüzde 38 oranında personelini azalttığını ifade ederek, şunları söyledi: “Bu karar alınan çok yararlı bir karar. Buradan sağlanacak olan kar halka yansıyacak. Keşke bizlerde böyle bir imkana sahip olsak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız