1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan bakırcı'nın deniz sefası
Başkan bakırcı'nın deniz sefası

Başkan bakırcı'nın deniz sefası

Çiftekavak mevkiine kadar yaklaşık 3 kilometre yüzen Halil Bakırcı, Rize sahillerinin ne kadar temiz olduğunu göstermek için denize girdiklerini söyledi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, şehir sahilinde denize girerek yaklaşık 3 kilometre yüzdü.
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, hem deniz sezonunun açılışı dolayısıyla hem de sahillerin denize girilebilecek kadar temiz olduğunu göstermek için Başkan Yardımcısı Mehmet Çolakoğlu ve Belediye Meclisi üyesi Davut Birben ile birlikte denize girdi. Çiftekavak mevkiine kadar yaklaşık 3 kilometre yüzen Bakırcı, Rize sahillerinin ne kadar temiz olduğunu göstermek için denize girdiklerini söyledi. Yüzmeyi çok sevdiğini ve fırsat buldukça yüzdüğünü belirten Bakırcı, Rizeliler'in de denizden istifade etmesini istedi.

Karadeniz sahillerinin temiz olduğunu vurgulayan Bakırcı, "Bu doğadan, bu denizden istifade etmek gerekir. Bu sene biraz geç kaldık ama ben yüzmeyi çok severim. Üç kilometrelik bir mesafeyi antrenmansız olmamıza rağmen tamamladık. Bu yaşta buna da şükretmek gerek. Sağlık göstergesidir. Su çok güzel ve temiz. Tuz oranı çok düşük. Herkese tavsiye ediyoruz" dedi.
Bakırcı, ayrıca düzenli olarak Rizeli vatandaşlarla birlikte Rize sahilinde denize girmeyi düşündüğünü ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum