1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Bakırcı'nın konutunda şüpheli şahıs!
Başkan Bakırcı'nın konutunda şüpheli şahıs!

Başkan Bakırcı'nın konutunda şüpheli şahıs!

Bina görevlisinin ziline basarak Başkan Bakırcı'nın oturduğu siteye giren ve olay çıkaran meçhul şahıs polis tarafından aranıyor!

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın oturduğu binada ilginç bir olay yaşandı.

Kimliği belirlenemeyen bir kişi, bina görevlisinin ziline basarak binaya girdi. Bina görevlisine Bakırcı’nın oturduğu daireyi soran şahıs, bir süre koridorda gezindikten sonra duvardan aldığı yangın söndürme tüpünün içerisindeki gazı bina girişine sıkarak olay yerinden ayrıldı.

Sabah konunun öğrenilmesi üzerine polise bilgi verildi. Binaya giren ekipler güvenlik kamerası görüntülerini ve şüpheli şahsın bıraktığı parmak izlerini aldı.

Konudan olay sonrası haberdar olduğunu belirten Bakırcı, konunun polise aktarıldığını belirtti. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, gelen ihbar üzerine çalışma başlattıklarını, henüz şüpheli şahsın kimliğinin tespit edilemediğini söyledi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde şahsın orta boylu ve kafasında bere bulunduğu öğrenildi. Ayrıca şahsın, şivesinden dolayı Rizeli olmadığı ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız