1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Basa ne demek istedi
Başkan Basa ne demek istedi

Başkan Basa ne demek istedi

Pazar'da AK Parti Tanıtım Toplantısında Belediye Başkanı Ahmet Basa'nın konuşması gündem oldu

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar'da AK Parti aday tanıtım toplantısı geniş katılımla Belediye Hizmet Binası Kültür Salonu'nda gerçekleştirildi.

AK PARTİ PAZAR ADAY TANITIM TOPLANTISI 8

AK Parti Pazar Belediye Başkan adayı Ekrem Kılıç ve belediye meclisi ile il genel meclisi adaylarının tanıtım toplantısı Rize Milletvekilleri Muhammed Avcı, Harun Mertoğlu, Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

AK PARTİ PAZAR ADAY TANITIM TOPLANTISI 1

Toplantıda konuşan Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, aday Ekrem Kılıç ve ekibinin sonuna kadar destekçisi olacağını söyledi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Basa, kararsız seçmenlere seslenerek, “Ortada olan henüz kararını vermemiş vatandaşlarımıza son bizim belediye meclis kararlarındaki verilen dilekçeler bir baksınlar. Ondan sonra adayları değerlendirsinler. Kim Pazar sevdalısı kim ne dilekçe vermiş özellikle bir beş dakikalarını ayırarak o dilekçelere baksınlar. Ona göre karar versinler” dedi.

AK PARTİ PAZAR ADAY TANITIM TOPLANTISI 9

Milletvekili Muhammed Avcı “Pazar bizim en tarihi ilçemizdir”
Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Milletvekili Muhammed Avcı Pazar aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında “Pazar’ın şu enerjisi bize yeter. Bu salon birliğini beraberliğini muhafaza ettiği sürece biz Allah‘ın izniyle Pazar’da yine rekor kıracağız ve Ekrem Başkanı inşallah Başkan yapacağız. Her şey bir olmaktan beraber olmaktan geçiyor. Ekrem başkan Allah’ın izniyle hepimizin Başkanıdır ve 31 Mart’ta inşallah seçilerek Pazar’ın yeni belediye başkanı olacaktır. Ahmet Başkanımız burada üç dönem hizmet etti. Kendisine teşekkür ediyorum Allah kendisinden razı olsun. Pazar bizim en tarihi ilçemizdir. En eski ilçemizdir onun kimliğine yakışır bir mimari bir siluete onu kavuşturmamız lazım. Bu kentsel dönüşümü bu çalışmayı Ekrem Başkan ile yapacağız” dedi.

AK PARTİ PAZAR ADAY TANITIM TOPLANTISI 14

İl Başkanı Hikmet Ayar” Sadece havaalanı için  bile  Pazar’ da %80 oy almamız gerekiyor”
İl Başkanı Hikmet Ayar Pazar’da yaptığı konuşmasında “Pazar’a damgasını vuran bir Belediye başkanı olarak Ahmet Basa kardeşimizin 15 yıldır gönül Belediyeciliğini ve Sosyal belediyeciliğini çok çok iyi yaptığı için Pazarlı hemşehrilerimiz onu 15 yıl Belediye Başkanı olarak seçti. Kendisine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Çok şeyler yaptık ama yapacağımız daha çok şey var Pazar’da bir havaalanı yaptık. Sadece havaalanı için  bile  Pazar’da %80 oy almamız gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza Pazar’dan böyle bir haber göndermek istiyoruz. “Sayın Cumhurbaşkanımız Pazar görevini yaptı %80  oy oranı ile Belediye Başkanlığı ve İl genel Meclis oylarıyla Havaalanının karşılığını bize verdi” demek istiyoruz." şeklinde konuştu.

AK PARTİ PAZAR ADAY TANITIM TOPLANTISI 4

Milletvekili Av. Harun Mertoğlu “31 Mart’ı zaferle sonlandırmak için elimizden geleni yapacağız”
 Milletvekili Av. Harun Mertoğlu Pazar’da yaptığı konuşmasında: “Ak Parti’nin bir kadro hareketi olduğunun ispatı Ahmet Basa’dır. Bu süreçte ben Partinin emrinde nerede ne zaman görev verilirse ordayım demiştir. Kendisini ayrıca bu vesileyle tebrik ediyorum ve  teşekkür ediyorum. Partimiz adına Pazar’da çok güzel şeyler yaptı. Pazar Rize’nin kapısı olduğu için Cumhurbaşkanımız Rize’ye ilk geldiğinde Pazar’a uğruyor. İnşallah Pazar siyasi münazaraların dışında gerekeni yapacak ve 31 Mart‘ta yeniden AK Parti diyecek ve Ekrem Kılıç Başkanımızı en yüksek oyla Pazar İlçemize Belediye Başkanı yapacağız inşallah.” dedi.

AK PARTİ PAZAR ADAY TANITIM TOPLANTISI 17

Mertoğlu konuşmasına şöyle devam etti ; “Kirazlık ve Pazar çay fabrikasını başka yere taşıyıp, Pazar’ımıza hatta  bölgemize hizmet edecek Rize’mize hizmet edecek kapsamlı bir kongre merkezini de içinde barındıracak bir otelin  yapılması noktasında alt yapımızı hazırladık inşallah yeni dönemde burayı Pazarımıza bölgemize kazandıracağız hep birlikte. Kentsel dönüşüm başlamıştı Pazar’da bunu hızlı bir şekilde devam ettirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Teşkilatta aday süreci tamamlandı yapılan müzakereler neticesinde Ekrem Kılıç Başkanımızla Pazar’da seçime giriyoruz inşallah. İnşallah onun arkasında bütün teşkilatımızla milletvekillerimizle dimdik durarak sonuna kadar 31 Mart’ı zaferle sonlandırmak için elimizden geleni yapacağız” 

ekremkilic-002.jpg

AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç da yaptığı konuşmada, Pazar'ın tarihi misyonuna yakışır çalışma ve projelerle kente hizmet için yola çıktıklarını ifade ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın güvenine mazhar olacak, 7/24 saat hiç durmadan halkımızın hizmetine koşacağız" dedi.
 


galeri.gif

Başkan Basa'nın o konuşması:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
53 Yorum