1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Bekar, Hemşin'deki yatırımları anlattı
Başkan Bekar, Hemşin'deki yatırımları anlattı

Başkan Bekar, Hemşin'deki yatırımları anlattı

Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar, ilçede devam eden çalışmalar ve yatırımları değerlendirdi.

A+A-

Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar, Belediye ve TOKİ ortaklığında yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesinde hak sahiplerine bugüne kadar 2,5 milyon lira ödendiğini söyledi.

Bekar, Hemşin Belediyesi ile TOKİ ortaklığında sürdürülen Hemşin Kentsel Dönüşüm Projesinde hak sahiplerine 2,5 milyon lira ödendiğini, tapu devri sağlanan binaların yıkımına başlandığını, diğer hak sahipleri ile görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

Diğer çalışmaları hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Halim kazım Bekar, ilçede geçen yıl su şebekesi yenileme projesini hayata geçirdiklerini, bu kapsamda en büyük mahalle olan Ortaköy Mahallesi ile Yeniköy ve Bahar mahallelerinin bir kısmındaki çalışmaların tamamlandığını belirtti.

Proje için 600 bin lira harcandığını ifade eden Bekar, ''Diğer mahallerdeki bu süreç devam ediyor. Geçen yıl mahallerlerde toplam bin metreküp istinat duvarı inşaatı için 70 bin lira harcandı. Grup yolu üzerinde 3 adet menfez ve taşkın koruma duvarları tamamlandı. Ek çalışmalar devam ediyor.'' dedi.

Geçen yıl DSİ'nin katkısıyla Çarşıbaşı mevkiinde inşa edilen ve 400 bin liraya mal olan köprünün hizmete açıldığını kaydeden Bekar, ''Yeniden yapılan okul binalarının inşaatı tamamlandı. Kapalı spor salonunun inşaatı sürüyor'' ifadelerini kullandı.

Başkan Bekar, kapalı spor salonu ile birlikte lojman inşaatlarının da devam ettiğini kaydederek, herşeyin Hemşin ve Hemşinli için olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
23 Yorum