1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Başkan Çakır'dan değerlendirme
Başkan Çakır'dan değerlendirme

Başkan Çakır'dan değerlendirme

Bank Asya 1.ligde yarın sahasında Orduspor’u konuk edecek olan Çaykur Rizespor’da Başkan Kadir Çakır önemli açıklamalar yaptı.

A+A-

Yeşil-mavili camianın patronu bir yandan öz eleştiri yaparken diğer yandan da taraftara geleceğe dönük umut dolu mesajlar yolladı. 

"Rizespor'da transfer hiç bitmez." diyen Başkan Çakır, "Hayat devam ettiği sürece, transfer çalışmalarımız da birbirini izler. Çünkü Rizespor kulübü her zaman yarını düşünür. Hocamız isterse devre arasında da transfer yaparız. Bize gelen teknik adamlar ya da futbolcular tesislerimizi görür görmez hayranlıklarını dile getiriyor. Bu konuda çok öndeyiz. Böyle bir ortamdan ayrılmak isteyen futbolcular, demek ki başarısızlıktan kaçıyorlar." şeklinde konuştu. 

Suni Gündemleri Gecelim
Artık Rizespor camiası olarak bazı şeyleri daha iyi değerlendirmeleri gerektiğinin altını çizen Çakır, "Suni gündem yaratarak bir yere varamayız. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da isteyip, üzerinde özellik durduğu kurumsallaşma için önemli adımlar atılıyor. Rizeli iş adamları bir kez daha bir araya geldi ve Rizespor A.Ş. kurulması için yoğun bir çalışma içine girdik. Rizespor için büyük projelerin altını imza atılacaktır. Türkiye'nin en modern tesislerine sahip olan Rizespor'un yapımı hızla devam yeni stadının tamamlanması için geri sayım başladı. İşte tüm bunlarla Rizespor'un geleceği çok parlak olacak. Rizespor'da başkanlık görevine geldiğim günden beri hep istikrar istedim ama işler bazen istediğin gibi gitmiyor. Geçmişe değil geleceğe bakıyoruz. Rizespor'u çok güzel günler bekliyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum