1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Halil Bakırcı evinizde!
Başkan Halil Bakırcı evinizde!

Başkan Halil Bakırcı evinizde!

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı kendisini evine davet eden Rizelilerle akşam sofrasında buluşarak halkla bütünleşme örneği sergiliyor.

A+A-

Bayram Ali KAVALCI - (Pazar53/Özel) Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’dan halkla bütünleşme örneği. Başkan Bakırcı Rize’de yaşayan ailelerin davetlerine icabet ederek eşiyle birlikte akşam sofralarına konuk oluyor.
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, önemli bir programı olmadığı müddetçe erken yatıp erken kalkan bir yapıda olduğunu belirterek, “Gençliğimden beri bu alışkanlığı edinmişimdir. Sabah namazından sonra hiç uyumam. Fakat takdir edersiniz ki tepede bir yönetici olunca, ister istemez bazı alışkanlıklarınız bozuluyor. Sabah erken saatlerde başlayan mesai maratonum, elimizde olmayan nedenlerle bazen gece yarılarına kadar devam etmektedir. Bir kısım duyarlı esnafımız ve her meslekten Rize’de yaşayan insanlarımız bizleri evlerine ailece akşam sohbetli yemeğe davet etmektedirler. Çok yorgun olmama rağmen, Rize halkımızın bu davetlerine hayır diyemiyorum. Fakat zaman ve imkân darlığı nedeniyle hepsine de evet diyemiyorum. Asla hiçbir davet ayrımı yapmıyorum, gidemediklerime başka tarih ve günlerde gelme sözü veriyorum. Bu davetlerde yemek bahane, esas olan Rize’mize yönelik yaptığımız çalışmaları aile ortamında güzelce paylaşmak, istişare ederek değerlendirmektir. Bu akşamda Rize’mizin genç gelecek vadeden esnafları, kamu görevlileri, gazeteci arkadaşların da bulunduğu bir ortamda, yaptıklarımız ve yapacaklarımızı tartışarak, bu kıymetli arkadaşlarımızın görüşlerinden faydalanmaktayım. Bu nedenle bizleri davet eden Abdulbaki Fil ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Halil Bakırcıyı, eşiyle birlikte evine davet eden Abdulbaki Fil ise teşekkür ederek, “Sayın Başkanımız Halil bey, Rize’mizin sorunlarının çözümünde gün boyunca yoğun bir trafik yaşamaktadır. Bizler bu yoğun mesai içersinde makamına giderek kendisinin kıymetli zamanlarını işgal etmek istemiyoruz. Başkanımızı bulunduğu ortamdan biraz da farklı ev ortamına çekerek, bir nebze olsun dinlenmesine ve değişik meslekteki arkadaş gurupları ile yapmış olduğu çalışmalarla fikir teatisinde bulunmasına vesile olduk. Bize göre Başkan Bakırcı Rize’miz için önemli bir şanstır. Bu şansı uzun yıllar devam ettirmeliyiz. Başkanımızla birlikte, davete katılanların görüş ve tespitlerini not alan özel kalem Müdürü Sayın Fahrettin Kaya beylere de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum