1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Başkan Sadri Şener, Gerede'de
Başkan Sadri Şener, Gerede'de

Başkan Sadri Şener, Gerede'de

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener Gerede kampında ISAAC ve Zafer transferini değerlendirdi, 'GUİZA Fener'e hayırlı olsun' dedi!

A+A-

TRABZONSPOR BAŞKANI SADRİ ŞENER GEREDE KAMPINDA...

ŞENER, ISAAC VE ZAFER TRANSFERLERİ HAKKINDA KONUŞTU

- “ISAAC SERBEST KALDIĞI İÇİN ONU ALDIK, ZAFER'DE SORUN YOK”

- “TONY SYLVA BONSERVİS SORUNUNU KENDİSİ HALLEDECEK”

- “GUIZA FENERBAHÇE'YE HAYIRLI OLSUN”

Hakan DEĞİRMENCİ / GEREDE

Trabzonspor kampını ziyaret eden Kulüp Başkanı Sadri Şener, son transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.



Şener, gurbetçi Zafer Yelen ve Gençlerbirliği'nden İsaac'ı renklerine bağlamaları ile ilgili olarak idman sahasında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Şener, “Zafer'le ilgili görüşmelerimiz devam ediyordu. Yönetimimizin çektiği faks teklifi akşam üstü yönetici arkadaşlarımıza gelen cevapla karşılanmış oldu. Rostock kulübü kabul etti. Şimdi süreç Zafer'in buraya gelmesi olacak. Zafer'in kampa katılması ile ilgili çalışmalar sürüyor. Geriye sadece peşinatın ödenme tarihi ve finansman işleri kaldı. Bu da bizim için önemli bir sorun değil” diye konuştu.

Isaac transferi ile ilgili olarak da soruları cevaplandıran Başkan, “Bu futbolcunun avukatı serbest kaldığını yönetimimize bildirdi. Mahmut Aksu arkadaşımız bu konuda epey deneyim kazandı. Gençlerbirliği Başkanı Sayın İlhan Cavcav bizim büyüğümüz, ağabeyimiz. Bizim hiçbir kulübün oyuncusu ile kulüpten önce görüşmemiz söz konusu olmaz. Serbest kalmamış, bonservisi elinde olmamış olsaydı onlara sormadan almak gibi bir düşüncemiz olmazdı. Böyle bir hareket ne kulübümüze yakışır ne de benim şahsıma yakışır” değerlendirmesini yaptı.

İki hafta önce Trabzon'da imza attırdıkları Senegal Milli Takım Kaptanı ve Kalecisi Tony Mario Sylva'nın halen kampa katılamaması hakkında ise Başkan Şener, bu oyuncunun kulübü Lille tarafından problem çıktığını kaydetti.

Başkan, “Kendisi bonservisimi ben alırım demişti. Biz de 400 bin doları hesaba katarak bu transferi gerçekleştirdik. Bilahare Lille kulübü Sylva'yı vergileri, şusu busu derken seni ancak 900 bin dolara bırakabiliriz demişler. Biz de kaleciye bizim verebileceğimiz para budur dedik. Çözersen buyur gel, çözemezsen teşekkür ederiz. Biz şu anda elimizdeki üç kaleciden de memnunuz. Üçünü de beğeniyorum ve hepsine güveniyoruz. Sylva olmazsa yeni bir kaleci arayışımız olmayacak." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin İspanya gol kralı Guiza'yı transfer etmesi ile ilgili olarak da Başkan Şener, “Çok bilemiyorum. Ama önemli bir futbolcu. Çok ciddi rakamlara almışlar. İnşallah muvaffak olur, Fenerbahçe de yabancı bir takım değil. Türkiye'nin en iyi takımlarından birisi. Başkanı arkadaşımız, kardeşimiz. İnşallah camialarına hayırlı olur” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız