1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Başkan Yangın, Çelik'e kredi açtı
Başkan Yangın, Çelik'e kredi açtı

Başkan Yangın, Çelik'e kredi açtı

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, başarısızlığın sadece hocada olmadığını belirterek, teknik kadroda değişiklik için tasarrufta bulunmayacaklarını söyledi.

A+A-

HIZIR TONYALI
Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, son alınan başarısız sonuçların ardından hoca değişikliği gibi bir tasarrufu düşünmediklerini söyledi.





HOCA DEĞİŞİKLİĞİ YOK
Geçmiş yıllarda sıkça hoca değişiklikleri yaptıkları için eleştirildiklerini söyleyen Yangın, “O zaman bizi eleştirenlerin şimdi hoca değişikliği istemeleri ne kadar doğrudur? Evet, Pazarspor başarısız sonuçlar alıyor. Gelinen nokta hedeflenen yer değil. Oynanan futbol ve içinde bulunduğumuz durum beklentilerimizi karşılamıyor. Ancak bu sorunun çözümünü hoca değişikliğine giderek kökünden çözebileceğimize inanmıyorum. Ancak kendisi göreve devam etmek istemezse hoca değişikliğini düşünebiliriz. Ben şahsen hocamızın en azından önümüzdeki 2 deplasman maçında takımın başında devam etmesi taraftarıyım.” diye konuştu.

ELEŞTİRİLER KIRICI OLMASIN
Takımın geldiği noktada, taraftarın yaptığı eleştirisel yorumlara hak verdiğini de kaydeden Yangın, “Ancak bu eleştiriler kırıcı ve yıkıcı olmamalı. Kurumu yıpratarak kimse bir şey kazanmaz. Eleştiriler, doğruyu bulmamıza yardımcı olacaksa tamam. Ancak sırf yıpratmak, kötülemek ve fırsat bu fırsat diye yorum yapmak doğru değil.” dedi. 

YÖNETMEYE TALİPLİ YOK!
Kendisinin son kongrede görevi devretmeye hazır olduğunu deklare etmesine rağmen Pazarspor yönetimine talipli çıkmadığını da söyleyen Hüseyin Yangın, “Neden kimse çıkıp bu kulübü ben Hüseyin Yangın yönetiminden daha iyi yönetirim diye talip olmuyor? Ben de bir taraftar olarak gelip maç izlemek isterim. Eleştiriye gelince herkes konuşuyor ancak göreve sıra gelince kimse yok. Bugün itibariyle bu kulübü yönetmeye talipli olanlar varsa ben hemen bırakmaya hazırım. 3. ligde Pazarspor'u nasıl teslim aldıysam o şekilde vereceğim. Alacaklarımı da hibe edeceğimi son kongrede özellikle kayıtlara geçirttim. Buyursun bu işi yapacak olan varsa çıksın hemen devredeyim” şeklinde konuştu.

ÇAY PARALARI 1 AYLIK PERSONEL MAAŞINI ÖDEYEMİYOR!
Çay paralarıyla ilgili yapılan yorumların da büyük haksızlık olduğunu belirten Başkan Yangın, “Bu yıl söylentiler nedeniyle imza karşılığı bağış aldık. Yaş çay paralarından Pazarspor adına, kimsenin cüzdanından rızası, bilgisi olmadan bir kesinti yapılmıyor. Ve bu şekilde gördük ki gelen paranın hiçbir kıymeti olmadı. Yine de az da olsa katkı yapan üreticilere teşekkür ederiz. Ancak 1 yılda 3 çay fabrikasından aldığımız para benim personelimin 1 aylık maaşını karşılamıyor. Bunu da çay parası diye yorum yapan herkesin bilmesini istiyorum” dedi.

EREN VE ABDÜLAZİZ'İN TRANSFERİ DOĞRUYDU
Eren ve Abdülaziz'in transferleriyle ilgili yapılan eleştirilere de cevap veren Yangın, şöyle konuştu: “Eren'i biz amatörden alıp profesyonel yaptık. Birçok süper lig takımının listesinde olan Eren'i biz önemli bir bedelle Trabzonspor'a verdik. Bu şartlarda Eren Pazarspor'da kalamazdı. Abdülaziz'den para almadık. Çünkü o Trabzonspor'dan alınmış bir oyuncuydu. Zamanı geldiğinde zaten gidecekti. Bu nedenle 2 oyuncunun Trabzonspor'a verilmesi ile ilgili eleştirilere de katılmıyorum. Trabzonspor bu oyuncuları bizden aldıktan sonra istediği yerde oynatabilir. Evet, bir şerh koydurmuştuk. Ancak bu şerhi ihlalin bedeli ödendikten sonra bizim de yapacak başka bir şeyimiz olamaz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
26 Yorum