1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Yangın arabayı bekliyor
Başkan Yangın arabayı bekliyor

Başkan Yangın arabayı bekliyor

Seçimlerden önce CHP Rize İl Başkanı ile bir arabasına iddiaya girdiklerini söyleyen Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, Aslankaya'ya seslendi:

A+A-

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, seçimlerden önce CHP Rize İl Başkanı ve Milletvekili adayı Mehmet Aslankaya ile bir iddiaya girdiklerini belirterek, “Sayın Aslankaya 22 Temmuz seçimlerinde CHP’nin tek başına iktidara geleceğini iddia etti. Bu ifadelerini daha da somutlaştırarak bir arabasına iddiaya girmeye hazır olduğunu söyledi. Biz de kendisiyle bir arabasına bahse girdik. Bir süre sonra ben bir arabasına iddiaya girmenin çok külfetli olduğunu söyleyerek bu işten vazgeçelim dedim. Ancak Sayın Aslankaya ısrarla, bir kere iddiaya girdiklerini, arabayı alacağını, vazgeçmelerinin söz konusu olamayacağını söyledi. Biz de kabul ettik. Seçimler bitti. Sonuç itibariyle iddiayı kazanan ben oldum. Şimdi Sayın Aslankaya’nın sözünü tutup arabayı vermesini bekliyoruz. Arabayı ben de Pazarspor’a bağışlayacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum