1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Yangın dualarla son yolculuğuna uğurlandı
Başkan Yangın dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Başkan Yangın dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gün tedavi gördüğü İstanbul'da vefat eden eski Pazar Belediye Başkanlarından Ergin Yangın, Pazar sahil camiinde kılınan cenaze namazından sonra köyünde toprağa verildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
1984-1989 ve 1994-1999 yılları arasında Pazar Belediye Başkanlığı görevinde, bir dönem de ÇAYKUR Yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Ergin Yangın tedavi gördüğü İstanbul’da önceki gün hayatını kaybetmişti.

cen04.jpg

78 yaşında vefat eden 2 çocuk babası Yangın'ın cenazesi dün Pazar’a getirilirken bugün de Pazar Sahil Caminde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Aktepe Köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

cen03.jpg
 
Cenaze namazına Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye başkanı Ahmet Basa, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, eski Rize milletvekillerinden Avni Kabaoğlu ve Ahmet Kabil, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş ile çok sayıda vatandaş iştirak etti.

cen02.jpg

cen01-001.jpg

cen-003.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum
İlgili Haberler