1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Başkan Yangın şart koştu
Başkan Yangın şart koştu

Başkan Yangın şart koştu

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın bu sezon çok istedikleri A kategorisine yükselmek için henüz şanslarını kaybetmediklerini söyledi.

A+A-

A Kategorisi tek çare
Sezon sonunda Pazarspor Yönetiminin görev süresinin dolacağını söyleyen Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, “Prensip olarak son kongrede artık aday olmayacağımı söylemiştim. Bu ifademde kararlıyım. Eğer takım kalan haftalarda üstün bir gayret göstererek A kategorisine yükselmeyi garantilerse kararımı yeniden gözden geçiririm” dedi
Başkan Yangın gerek Yönetim Kurulu ve gerekse Başkanı olarak 14 yıldır Pazarspor’un hizmetinde olduğunu belirterek, “Görev süremizde en çok mutlu olduğumuz dönem Pazarspor’un tarihinde ilk kez şampiyonluk yaşayarak 2. lige yükselmesi olmuştur. Bu sevincin ardından geçen yıl ise son dakikalara kadar büyük sıkıntılar yaşayarak ligde kaldık. Yaptığımız köklü değişikliklerle bu sezon 2. ligde de zirve mücadelesi veren bir takım yaptık. Ama Play Off’u ilk periyotta maalesef 1 puan farkla kaybettik.” Diye konuştu.
Henüz her şey bitmedi
Başkan Yangın 2. periyotta da ilk 5 haftayı geride bıraktıklarını belirterek, “Ercan Hocamız, hedef anlamındaki istekleri bütçemizin uygun olmaması nedeniyle karşılanamayınca istifa kararı aldı. 2. periyoda kampa katılmayan hocamızla başladık. İlk haftalarda maalesef üst üste aldığımız beraberliklerle puanlar kaybettik. Kalan haftalarda Lider ile aramızda 6 puan fark oluştu. Bu fark kapanmaz değil. Deplasmanda oynayacağımız Giresun müsabakasına kadar da farkı korursak yine de şansımızın devam edeceğine inanıyorum. Bu grupta Pazarspor’un gerçek gücünü ortaya koyması halinde bileğini bükebilecek takım yoktur. Yeter ki basit hatalar yapmayalım. Henüz hedef anlamında kaybedilmiş çok şey yoktur. Tokat galibiyetiyle takımın moral motivasyonu da düzeldi. Bu çizgiyi devam ettirirsek mutlu sona ulaşabiliriz.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız